lørdag den 13. oktober 2012

Derfor

Jeg vil gerne anbefale Chai Latterne her til 28,- stykket fra Netto. Eller det vil sige, jeg vil gerne anbefale den med kakaosmag, den anden har jeg endnu ikke prøvet. Det er ikke fordi den smager nøjagtigt som dem man køber på café, men jeg synes det er en ret så lækker drik. Der er 10 poser i hver pakke, så hver kop varm, velsmagende hygge koster 2,8 kr. og det synes jeg er et kup :)



På den igen

Øv, kjolen fra Asos var for stor, så den ryger tilbage sammen med nylonstrømperne, da jeg troede de var sorte og ikke hudfarvede. Det har dog ikke afskrækket mig, jeg elsker stadig Asos og har fundet de to ting nedenfor på udsalg og med yderligere 10% med koden MEGA10. Glæder mig til at se, om de er ligeså fine i virkeligheden.

søndag den 7. oktober 2012

Venter på posten

Tre ting jeg glæder mig til at modtage i nærmeste fremtid fra Asos.



onsdag den 3. oktober 2012

Scary shit

Her til aften har jeg bestilt en (tidlig) fødselsdag gave til mig selv. Det er et grafisk halloween print fra Bandito Design Co. Jeg er helt vild med farveholdning, formsprog og den uhyggelige/hyggelige stemning deri. Derudover synes jeg, det er lidt sjovt at have hængende, da jeg har fødselsdag selv samme dag som Halloweeeen ;)



(Billeder: banditodesignco.com)

Home is whenever I'm with you

Jeg plejer mildest talt ikke at være imponeret over H&Ms home afdeling, men efter at have fundet en træstubpude derfra i et boligmagasin igår, gik jeg ind på hjemmesiden og kiggede nærmere på sagerne. Jeg må sige, der var en del fint. Især bruseforhænget ser virkelig flot ud! Så vidt jeg kan se, er de fleste af varerne nedenfor ikke til salg på webshoppen, men fandt dem under "autumn 2012", så går udfra de snart kommer det :)









mandag den 1. oktober 2012

Krave søger mage

Jeg er lidt på udkig efter kjoler/bluser med fine kraver for tiden. Det må meget gerne være "Peter Pan kraver" og der må også gerne være lidt bling bling derpå :) Her er de fineste af slagsen jeg er faldet over.





1-3. Zara. 4 Asos. 5 Asos. 6 Miss Selfridge. 7 Asos. 8 Asos.