tirsdag den 17. april 2012

Derfor

Målebånd til 10kr. denne uge i Netto.



(Billede:privat)

søndag den 15. april 2012

Cph Pix

Går nogen af jer og overvejer at tage i Dagmar Teatret og se Film-Teaterstykket Dreyer den Danske Tyran, kan jeg varmt anbefale jer at gøre det. Det er et ganske fint stykke og så er der også lige den finurlighed at jeg medvirker :D Kig efter en orange hat i filmens slutning.



(Billede: cphpix.dk)

onsdag den 11. april 2012

Forår i luften

Skulle lige prøve "Spotify play button" af. Så her har i en frisk forårsspilleliste - enjoy!

mandag den 9. april 2012

Go' påske

Påsken synger på sidste vers. I min ferie har jeg gjort nogle ret gode genbrugskup, hvis jeg selv skal sige det! Her er et af dem, to fine glas købt i en genbrugsbiks i Sindal til 2 kr. stykket. Når påskeæggene er væk, skal der fyrfadslys i.



(Privat)

onsdag den 4. april 2012

Bak mig op

Jeg er på påskeferie med min familie på Læsø. Inden helligdagene for alvor sætter ind, nåede jeg at smutte forbi øens, så vidt jeg ved, eneste genbrugsbutik. Her var jeg så heldig at finde de to seje stribede bakker her. Diagonal og pastel, hvis de blot selv vidste hvor moderne de var :P







(privat)

søndag den 1. april 2012

50'er flip

Se hvad jeg var så heldig at finde i min lokale genbrugsbiks i fredags, et fint lille møbel med plads til magasiner og lidt pynt ovenpå. Synes det er sjældent jeg falder over så fine og dekorative små møbler, så ville godt gi' lidt over hvad jeg først havde i tankerne, 70,- bobs blev det til.



(privat)