mandag den 28. november 2011

Bowl of fun

Min veninde og hendes kæreste har været på hyggeligt besøg i weekenden og se lige en fin gave de forærede mig! Jeg vælger at kalde det en slikskål :) find den her.



(Billeder: privat, ferm-living.com)

fredag den 25. november 2011

Netop

Endnu en anbefaling fra Netto. Kender i læbepomaden fra Blistex? Den er rigtig fin synes jeg og har ikke en kunstig parfume lugt, det eneste minus er at man skal have sine fingre ned i krukken, men det er til at leve med. Jeg plejer at købe den i Matas til omkring 40,- men fandt den tilfældigt i Netto idag til bare 25,- Så står i og mangler læbepomade, er det et forsøg værd at smutte forbi den sorte hund. Over and Out.


(Billede: webapoteket.dk)

En forbedring

Asos har ændret layoutet til "Saved Items". Det ser da super lækkert ud, synes jeg. Meget overskueligt, passende billedstørrelse, du kan sortere dine varer efter pris, hvornår de er tilføjet mm. og så kan du nemt smide hele molevitten i din indkøbskurv. Godt gået Asos.


Strawberrynet din slyngel

Jeg har ikke råd til shopping for tiden, men idag skulle der dumpe et tilbud ind i indbakken, jeg ikke kunne modstå. Strawberrynet sendte mig en "vi-savner-dig-mail" hvori de oveni min loyalitetsrabat på 7,5% ville give ekstra 14% på alt, bare jeg købte for over 25$, i forvejen har de fri fragt. Svag som jeg er, slog jeg til og bestilte denne creme eyeliner fra Bare Escentuals + en Sun bronzing powder fra Stila (begge dele ting jeg mangler, skal det dog siges). Bare Escentuals er et mærke jeg er ret glad for i forvejen når det kommer til deres mineralpudder, Stila kender jeg ikke, men den lå øverst på "solpudder-listen". Glæder mig til at afprøve begge produkter. Hele herligheden kostede mig 205,-.



(Billeder: salonskincare.co.uk, sephora.com)

fredag den 18. november 2011

Derfor

Ja, jeg handler meget i Netto, nu er den ude. Men her kommer altså et tip til en ting der kom til salg i butikken igår. Det er noget sejt, der slet ikke kommer til sin ret på billedet nedenfor. Det drejer sig om et fantastisk fedt fødselsdagslys, der når man tænder det (rigtigt) åbner sig, spiller Happy Birthday og kaster en psyko-flamme op i luften! Genialt intet mere intet mindre. Jeg havde selv et til min fødselsdag og var svært glad for det.



(Billede: netto.dk)

torsdag den 17. november 2011

Nammi

Jeg vil gerne vise én til ret jeg har lavet for nylig, jeg tyvstjal opskriften fra Maria her. Det drejer sig om kødboller af okse/svin med bl.a. koriander og sesam + nudelsalat, uh det smagte friskt og anderledes på den gode måde.




(Billeder: privat)

Let og lækkert

Jeg er blevet lidt hooked på sesam for tiden og googlede mig igår frem til denne opskrift med de små frø. Det er en meget nem og lækker wrap med kylling marineret i honning, soya og sesam, karrydressing, salat, agurk og æble, uhmm. Ps. jeg sidder ikke og spiser nøgen, selvom det kunne se sådan ud :P
-> Jeg beklager photobooth-kvaliteten, men nogen har taget mit kamera.





(Billeder: privat)

Bo Bedre

Idag smed posten de her to 70'er bøger ind gennem brevsprækken. Den ene har jeg fået i gave af min søde familie, den anden er købt på Dba. "IN"-Bo lav det selv er den sjoveste, der er en masse indretningsfotos og så er det også ret sjovt, for mig som grafiker, at se på layoutet, der faktisk ser ret moderne ud. Der er enkelte fine billeder i Bo Bedre's 500 ideer til hjemmet, men den er ikke nær så fint sat op og er ikke nær så meget en indretningsbog som forsiden hentyder til.


(Billeder: elbaekhus.dk, privat)

Skål

Som jeg har skrevet tidligere, er jeg ikke den store tatooperson, men se lige det her teaparty på armen, det er da for skønt. Tegneren bag er Julia Pott.


(Billede: flickr.com)

mandag den 14. november 2011

GingerNinja

Kender I det her Sina Ginger Candy? Jeg har ikke prøvet det før, men fandt det hos min lokale grønthandler og tænkte at det nok var et hit, nu da jeg er svært glad for både ingefær og slik. Det har en sjov konsistens, bolche/karamelagtig og det er både sødt og stærkt, men smager faktisk ret så godt. Den kraftige smag gør, at man ikke har lyst til at spise hele pakken på én gang, men det er vel også bare et plus.

Photobucket

lørdag den 12. november 2011

Lysning

Jeg har længe været på udkig efter en væg/sengelampe til mit soveværelse. Jeg har været ret hooked på de kendte Hamalux modeller, men så faldt jeg på Dba over denne fine sag, fik den pruttet ned i pris og slog til :) Glæder mig til den når frem og tror den vil klæde mine to orange kuglelamper godt.

(Billede: dba.dk)

tirsdag den 8. november 2011

Pudsigt

Idag har Carsten Lykke sendt mig en venneanmodning. Hvorfor aner jeg ikke, men det kunne jeg da ikke sige nej til :) Her er en hyldest til manden.

Carsten Lykke - Hvis Frederik var til fyre

Monki me

Seks fine på stribe fra Monki. Den blå kjole med lille krave er favoritten.








(Billeder: monki.com)

mandag den 7. november 2011

Hvorfor

I denne uge kan man få et par skrubbehandsker til en flad ti'er i Netto - derfor.



(Billede: netto.dk)

torsdag den 3. november 2011

Celebrate good times

Normalt er Holmegaards nyere produkter ikke noget der falder i min smag, men jeg må sige, at jeg er ret vild med serien her kaldet Celebrate, måske fordi den har meget tydelige rødder tilbage i tiden. Celebrate er designet af den svensk/danske design duo Alken & Bengtsson og skal fejre samspillet mellem lys og blomster. Serien består, som man kan se, af fyrfadsstager, hyacinth- og perlehyacinthglas. Jeg synes det ser super fint ud, når glas og stager bliver mixet sammen på kryds og tværs!


(Billeder: blog-land.dk)

Om 51 dage

Så fik jeg skisme lige ham her forærende i den lokale genbrugsshop :)


(Billede: privat)

onsdag den 2. november 2011

kUp

Se lige et fint sæt undertøj jeg har fået fingrene i idag fra H&Ms organic cotton serie, sat ned til kun 80,-.



(Billede: privat)