søndag den 31. juli 2011

JUHU og TRUT

Jeg har endelig fundet mit helt eget sted at bo igen! om under en måned flytter jeg alt mit ragelse mod Amager og jeg glæder mig som en kæmpemæssig julegris til det.

Min nye hule er en 2-værelses lejlighed og er der noget jeg elsker, så er det at indrette. Her er nogle højdepunkter fra min indretningsmappe.



Jeg har en standerlampe meget lig den ovenfor. På min er kuplerne også i sølv.
Er ret frisk på at forsøge mig med en festlig kulør som f.eks. den på billedet, mon ikke det fås i handlen.

(Billeder: world wide web)

mandag den 25. juli 2011

Stjernestøv

Jeg er ret sikker på jeg har blogget om tasken her før, jeg er nemlig helt vild med den! Den har rigtig længe været udsolgt, men i sidste uge fik jeg en mail om den er tilbage på lager.. uh uh hvorfor har jeg ingen penge? Den findes his Lazy Oaf og koster 465,-



(Billede: lazyoaf.co.uk)

How's it hanging?

Idag har jeg købt mig en fin bøjle til samlingen, 5 bobs kostede den. Jeg ønsker, at jeg en dag vil have så mange fine bøjler, der ikke er brug for de lidt klodsede røde/hvide fra Ikea i baggrunden.


(Billeder: privat)

søndag den 24. juli 2011

Netop

Jeg har mistet mit yndlingsnet/tote bag som jeg meget ofte bruger, så er derfor på udkig efter et nyt. Det skal helst være enkelt med et fint/sjovt print. Her er eksemplerne jeg har fundet frem, har en favorit men vil lige lede lidt videre før jeg bestemmer mig helt. Hvilket er I mest til?

Jeg fandt faktisk også bloggen totebags dedikeret kun til net her.

Net til $21 her.


Net til $21 her.


Net med tilhørende Tote bag bog $24.99 her.



Net til $16.99 her.


Net til $18.00 her.


(Billeder: etsy.com, modcloth.com, cafepress.com)

fredag den 22. juli 2011

Listen up

Der er gang i et fedt cd udsalg nede på Nørrebro Bibliotek hvis I spørger mig. Fik lige fingre i disse tre her til 10 kr ialt. kup! Forstår dog ikke helt deres kategorisering, Eros Ramazzotti stod f.eks. under rock ;) Alle mine stod under elektronika, der var ret mange tilbage i den genre + techno hvis man skulle være til det. Jeg er ret begejstret for The National Bank, Ratatat og Spejderrobot kender jeg ikke så meget til, så vil bruge regnvejret til at høre dem igennem. Cd´ erne virker upåklageligt skal det lige siges.

The National Bank - Come over to the other side

Ratatat - LP3


Spejderrobot - Falder baglæns ind i igår


(Billeder: google.com)

torsdag den 21. juli 2011

Plat?

Man kan sige meget om platter.. Jeg har aldrig rigtig kigget efter dem før, men på det seneste er det som om de har fanget min interesse mere og mere.

Før min bornholmertur fandt jeg på nettet et billede fra en eller anden fotoreportage hvor nogen havde hængt blå platter a la disse på væggen, det så rigtig fedt ud. Jeg bliver inspireret og køber disse 4 fine platter med hjem fra ferie. Især er jeg glad for de to små med skoleskibet og tivoli. Nu kan jeg så på ingen måde huske hvor jeg fandt billedet, lidt ærgerligt, men selvfølgelig kan jeg godt finde ud af at hænge dem op på en smart måde alligevel (tror jeg:)).



(Billeder: privat)

mandag den 18. juli 2011

Er der noget jeg godt kan li´..

så er det fajitas. Jeg laver dem sikkert slet ikke rigtigt, men disse består af 2xchili wraps med fyld af: oksekød, salt, peber, chili, bbq, rød peber, tomat og ej at forglemme revet ost. Uhmm.

(Billede: privat)

Nye gamle

Lidt forskellige LP´er jeg har anskaffet mig på det seneste.

(Billede: privat)

"Det ringer altid for mit indre øre"

Nu er jeg ikke den store tatoofan, men den anden dag i Nørrebroparken så jeg en pige med noder tatoveret bag øret, som her, bare lidt flere af slagsen. Jeg elsker musik og synes det her er super fint og elegant. Det er fedt, de ikke er synlige hele tiden, men at man kan vælge at vise dem frem ved at sætte håret op eller at de lige kan titte frem ved et vindpust.



(Billede: google.com)

lørdag den 16. juli 2011

*EFTERLYSNING*

På min ferie købte jeg to flotte hvidvinsglas med rød kant. Jeg burde have forudset det, men kommer kun hjem med det ene i god behold. Nu er der bare ikke så meget ved et enkelt eksemplar, så jeg vil gerne høre om I skulle have set glassene nogen steder? Eller om I ved hvad modellen hedder? På forhånd tak ;)


(Billede: privat)

UDSALG

på Biancos webshop. 400,- 200,- 200,- og 225,-



(Billeder: bianco.dk)

Bornholmerfund #3

Jeg var også så heldig at finde den gamle kande her. Jeg tænker den skal stå og pynte med en buket blomster i.

(Billede: privat)

fredag den 15. juli 2011

Bornholmerfund #2

En fin skjorte fra IM Genbrug i Rønne.



(Billede: privat)

It was acceptable in the 80s

Før vi tog til Bornholm aflagde min søster og jeg lige den lokale genbrug et visit. Der gik jeg i firsermood og købte pastelringbind + farverige snørrebånd.


(Billeder: privat)

torsdag den 14. juli 2011

Bornholmerfund #1

Jeg kom hjem fra en meget vellykket Bornholmertur den anden dag. Min søster og jeg brugte en del tid på øen på at snuse i genbrugsbutikker og loppemarkeder. Her er en af de køb jeg gjorde mig, super fin og entakt kasserolle til 20 bornholmske bobs.

(Billede: privat)

Anbefaling

Jeg vil gerne anbefale HQhair. For noget tid siden var jeg ved at løbe tør for shampoo og conditioner, så jeg sammenlignede priser på forskellige webshops. Den bedste pris fandt jeg hos HQhair. De har ofte forskellige tilbud kørende, den dag var der 20% på bl.a. Redken produkter og så har de for tiden også fri fragt! Så ialt kom jeg kun af med 142,- for produkterne nedenunder! Et kup ;)



(Billede: google.com)

If you like it put a ring on it

fin fruity sag fra H&M.


(foto: privat)

tirsdag den 5. juli 2011

Smart!

Så er det imorgen jeg drager mod Solskinsøen. Vi skal bo på en campingplads og i den forbindelse vil jeg gerne lige vise jer en super smart campinggadget vi fandt idag: opvaskebørste og opvaskemiddel i et. Man fylder beholderen over børsten op med opvaskemidlet og når man vil have noget ud, trykker man blot på toppen, det er da smart! Fås i Tiger til 10 kr.



(Billede: privat)