søndag den 30. januar 2011

Drink Me

Tjek lige de her fine kopper ud. De er en del af en keramikserien Re:Alice designet af bureauet Venom Yum i samarbejde med Louise Gaarmann, se mere her.


(Billeder: venomyum.com)

Foxy

Jeg er bidt af en gal ræv for tiden, tror det kickstartede da jeg for et par måneder siden så filmen Fantastic Mr. Fox. I juleferien købte jeg mig en snu rævering i H&M, men kan ikke vise den, da mit kamerakabel er sporløst forsvundet!? Faldt den anden dag over en fyr, der havde fået tatoveret fjällrävens logo bag øret, vildt sjovt, men så langt vil jeg dog ikke gå.

Her ser I nogle fine ræve der gerne måtte flytte ind hos mig.




Ræv designet af Donna Wilson, køb den bl.al her.



Sove ræv. Maskeret ræv.



Salt og peber ræve. Lumsk rævehue.



Og til slut de fine print her og her, har haft overvejet at købe det første noget tid efterhånden.

tirsdag den 25. januar 2011

Hop i skjul

Juhu, har "vundet" den her Bjørn Wiinblad potteskjuler eller hvad man vil bruge den til, til 60 kr. på en auktionsside fra min yndlingsgenbrug i Hjørring.


(Billede: genbrugsauktion.dk)

torsdag den 20. januar 2011

Træskodans

H&M har i samarbejde med Swedish Hasbeens kreeret de her fine sommersko! De vil efter sigende være at finde i 150 udvalgte H&M forretninger fra d. 20/4. Alle par fås i størrelse 36-40, de første par i beige, sort og hvid, det næste rød og hvid og det sidste er kun i den model. De røde synes jeg er virkelig fine. Læs mere her.

(Billeder: nitrolicious.com/blog)

Andet end støvler

Dr. Martens står bag lædertaskerne her, er de ikke flotte? Især den grønne synes jeg. De er dog indtil videre kun lavet i et meget begrænset antal. Læs mere her.


(Billeder: hypebeast.com)

onsdag den 19. januar 2011

Color of the year

Her ser I årets pantone farve Honeysuckle (kaprifolie). Rosa kan man vel kalde den? Jeg synes den er ret fin i små mængder, men det er umiddelbart ikke en farve jeg ville købe tøj i. Hvad siger I?

Sidste år var årets pantone farve den turkise nedenfor som må siges blev et hit, især husker jeg den meget indenfor neglelak. Jeg spår at vi i år også vil komme til at se denne farve rigtig meget rundt omkring på lakerede kvindenegle ;)

(Billeder: pantone.com, google.com)

What´s not to like?

Jeg elsker cardigans og jeg knuselsker den her farve. Den stribede fra Asos de andre fra H&M



(Billeder: hm.com, asos.com)

tirsdag den 18. januar 2011

New in

Asos min frister!






( Billeder: asos.com)

Don't you know you better run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run

Nogen der ved hvordan størrelserne er på de her Puma sneakers? Da Asos tilbyder fri fragt lige nu og de er sat ned til 298,- overvejer jeg lidt at blive sund og investere i et par løbesko. De lilla, som jeg foretrækker, er dog udsolgt i str. 36, så gad godt vide om de er små, store eller helt almindelige i størrelsen..

(Og ja, jeg er ikke just mrs. sporty, så det her er sikkert slet ikke rigtige løbesko:))



(Billeder: asos.com)

mandag den 17. januar 2011

Pantsy

Jeg har egentlig ikke råd, så nu ligger de her hos mig med mærke og det hele i posen, kan ikke nænne at gå ned med dem, endnu..

(Billede: hm.com)

DERFOR

Ses i Netto



(Billede: netto.dk)

lørdag den 15. januar 2011

Little red riding hood

Uh, jeg gjorde et kup i Hay den anden dag, hvis jeg selv skal sige det. Blandt deres udsalgsvarer spottede jeg rødhætteæsken til kun 20 kr. Men ikke nok med den var fyldt med magneter der passede til, den indeholdt også magneterne nedenfor! Nu er jeg ikke 100% sikker på der ikke skulle mangle en magnet eller to, men alt i alt har de 3 sæt her altså kostet 257,- - så et kup var det! ;)





(Billeder: hayshop.dk)

Rucksack

Ikke dårligt! Find den her til 337,- Fås i to andre varianter.



(Billeder: asos.com)

tirsdag den 11. januar 2011

Fussi

Fine grå "Gubbskor" på udsalg lige i min størrelse hos Modekungen til 199 SEK. Uhlalala.
Skoene nedenfor synes jeg også rigtig godt om. De er sat ned til kun 149 SEK.


(Billede: modekungen.se)

fredag den 7. januar 2011

Forårs fornemmelse

Idag har solen skinnet så fint over mit hood at jeg helt har fået lyst til at hoppe i sommerligt tøj som denne fine kjole. Find den her til omkring 340,-


Nu jeg kigger nærmere på modellen, er jeg nok blevet lidt præget af Mad Men som jeg ser en del af for tiden..

(Billede: asos.com)

If you like it put a ring on it


Mange af jer har nok set de ret fine usb smykker fra Kähler. Igår faldt jeg så over endnu en usb-accessory, en såkaldt memoring. Den ser måske en smule voldsom ud, men sjovt navn og sjov idé, synes jeg.


(Billeder: kahlerdesign.com, gung.jp)

mandag den 3. januar 2011

Pif paf puf

Vidste I der fandtes pom pom maskiner, der gør det lidt lettere at holde styr på de runde totter? Jeg var så heldig at få den lyserøde pom pom maskine ovenfor i gave. Og nedenfor ser I så hvad jeg rigtig gerne vil lave med den!



Jeg vil tro pom pom maskinerne fås i mange håndarbejdsforretninger landet over, jeg ved min f.eks. er købt i Sommerfuglen i Kbh. Har du fået blod på tanden, kan du her se en video med hvordan betjener en pom pom maker ;)



(Billeder: marthastewart.com, poppytalk.blogspot.com)

Isklar!



Af alle steder fandt jeg denne smukke vandflaske da jeg var på juleferie i Nordjylland. Den er faktisk flottere i virkeligheden. Jeg er ret vild med det diamant/isterninge-agtige look den har. Derudover har den et lavt mineral- og saltindhold plus den er skånsom mod miljøet, da den er Co2-neutral. Jeg plejer hovedsageligt kun at købe de billigste mineralvand, for at genbruge flaskerne til vand fra hanen. Men købte med det samme Isklar her uden at tænke på pris eller andet, da jeg synes den var så fin.

Jeg fandt den i en helseforretning, men så den senere i en anden variant i en dsb-kiosk og kan efter lidt research se den også forhandles i mad & vin plus som eneste flaskevand i Matas. Mineralvanden er norsk og har været i handlen i DK siden August sidste år. Den fås i forskellige størrelser i varianterne still eller sparkling. Jeg er åbenbart ikke den eneste der er faldet for designet, for den miljøbevidste vand har vundet flere priser for sit innovative design, ligeledes har den vundet titlen som Verdens Bedste Flaskevandskoncept ved det internationale Water Innovation Awards, vandindustriens svar på Oscaruddeling, ikke dårligt!


læs mere om Isklar her.



(Billeder: google.com)