onsdag den 29. september 2010

Baby it´s cold outside

De sidste ting jeg på min genbrugsrundfart i weekenden investerede i, var blå ørevarmere som disse og et turkis tørklæde jeg har syet om til circklescarf - herlige vinteritems.



(Billede: emborgdesign.dk)

søndag den 26. september 2010

Brugt og smukt

Flere af weekendens genner-ting.



(Billeder: privat)

lørdag den 25. september 2010

Go røv og god weekend!

Min søster er på besøg i denne weekend og vi spilder ikke tiden. Idag har vi været på genbrugstour i hele to byer. Vi fandt begge mange finer sager. Her er to af mine kups, tofarvede strømpebukser og Ecco støvletter ret meget i stil med dem her, jeg tidligere har blogget.




(Billeder: privat)

mandag den 20. september 2010

Alskens Accesories

Ret flotte nyheder hos Asos hvis I spørger mig ;)





(Billeder: asos.com)

Truuuuuuuuuuuuuut

Jubii, mine samtaler i Kbh. har båret frugt og jeg har nu fået en rigtig fin praktikplads i hovedstaden til November! Skulle nogen af jer kende nogle gode alternativer til boligportalen, boliger.dba.dk og ledige-lejligheder.dk eller endnu bedre kende nogen der kender nogen der kender nogen, der har noget fint til leje, må I endelig sige til.



(Billede: google.com)

fredag den 17. september 2010

Hvem kopierer hvem?

For noget tid tilbage så jeg de her finurlige fingervanter fra Monki. Igår opdager jeg så fingervanterne ved siden af, fra h&m! What, hvem kom først? og kan I ikke finde på jeres egne ting...


(Billeder: monkiworld.com, hm.com)

torsdag den 16. september 2010

Aben Abekatti

Så er der nyt hjemmesidelayout hos Monki. Det er da meget fint og rart man nu kan trykke "View all og New arrivals". Synes også det er en rigtig sød detalje med flag og ballon ved "on sale og new arrivals". Så mangler vi bare en webshop, så er alt på sin plads :) Der er også kommet en del fine nye varer.


(Billede: monkiworld.com)

Vinterfusser

Har lige modtaget Nellys nyhedsmail, hvor jeg faldt for de fine støvler her. De er i kunstlæder, fås i 4 nuancer og koster kun 259,-




(Billeder: nelly.com)

tirsdag den 14. september 2010

Skal, skal ikke?

Overvejer kraftigt i dette øjeblik at købe de her læder snørrestøvler fra Asos til 424,50,- Rimelig pris synes jeg, er bare i tvivl om de er meget shiny? Og om det i så fald skal være str. 36 eller 37.. Bestem dig dog menneske!

(Billede: Asos.com)

mandag den 13. september 2010

Med cappen på skrå..

Jubii, så fandt jeg mig endelig en stråhat, håber der stadig når at blive vejr til at bruge den. Den stod og ventede på mig i et vindue i en lokal genbrugsbutik til 35,-



(Billeder: privat)

søndag den 12. september 2010

En ørehænger

Som skrevet i det tidligere indlæg, var jeg i fredags til praktiksamtaler. Disse foregik i København, hvor jeg også fik tid til en lille smule shopping. Udover en flot bodystocking købte jeg i H&M de her ørestickers, som jeg er ret vild med.

(Billede: privat)

God søndag

Puh jeg har haft en travl weekend med praktiksamtaler og introtur for de nye 1.års. Nu vil jeg gerne spille jer en lille fin sang og give et søndagstip. Tippet drejer sig om tv2 Sputnik. Du kan her ved at oprette dig som bruger og sende en kode du får til 1234, få 24 timers gratis sputnik tv. Jeg kan ikke tage tv zulu og valgte sidste lørdag derfor at bruge meget af tiden på at se Comedy Fight Club 4, kan klart anbefales!

Fanden for fanden - Mouritz/Hørslev Projektet

FANDEN FOR FANDEN - Mouritz/Hørslev Projektet from sandra rengifo on Vimeo.

tirsdag den 7. september 2010

Nyt nyt nyt

Flotte nyheder fra H&M uge 36-41. Kan se, jeg er mest begejstret for overdelene..








(Billeder: hm.com)

Grinebidder

På min tur til London i ferien købte jeg det her fine postkort på Tate Modern af Rachel Ortas. Idag var jeg så så heldig, at finde en ramme i genbrug der lige passede til!



(Billeder: rachelortas.co.uk, privat)

søndag den 5. september 2010

Lys over land

Med fare for at lyde ulækker.. se hvad jeg lige fandt nede i vores fælles skraldespand. En gulvlampe and I like it!



(Billeder: privat)

Bang!

Her synes jeg, der er et rigtig godt eksempel på fint tøj til fyre. Manden inden under tøjet er Mikkel Malmberg fra Zulu Comedy Fight Club 4. Simple t-shirts gerne med et sjovt print, skinny jeans, cardigans og enkle skjorter, pastel, striber og tern og en kraftig farve her og der. Super god stil, hvis I spørger mig :) Favoritten er frugt t-shirten nedenfor.



(Billeder: google.com, tv2.zulu.dk)

fredag den 3. september 2010

Short style

Ikke at jeg tror denne trøje fra H&M ville gøre noget godt for min figur, men synes altså den er super fin.





(Billeder: copenhagenstreetstyle.dk, hm.com)

Monki Magasin

For et par dage siden modtog jeg det spritnye Monki Magasin. Og jeg må sige, jeg synes det er virkelig fint mht. layout, illustrationer og fotos. Det har indfanget Monkis stil ret godt! Se her og bedøm selv.




(Billeder: privat)