tirsdag den 31. august 2010

Flotte farver

Jeg vil gerne lige vise, en fin køkkendåse jeg fandt i ferien, i min yndlings genbrug i Nordjylland. "Alle men´sker sætter pris på en lækker FRISKO-IS"




(Billeder: privat)

mandag den 30. august 2010

NiZe outFit

Jeg synes rigtig godt om sættet her, foreslået på Topshops hjemmeside. Og jeg tænker lidt, ville det ikke være muligt at finde en lignende nederdel og skjorte i genbrug? Et flettet læderbælte har jeg allerede, strømperne kunne godt opsnuses på Asos ell. lignende og skoene må jeg vist desværre bare drømme om..



(Billede: topshop.co.uk)

søndag den 29. august 2010

Abendessen

Jeg har haft en herlig weekend med fredagscafé på en torsdag og familiebesøg. Min søster er vegetar, så jeg snusede lige lidt rundt på nettet for at finde noget kødfrit aftensspise:) Det blev til en linsesuppe (næsten) hentet fra denne opskrift. Jeg undlod flødeosttopping til fordel for revet ost, brugte en squash i stedet for bønner, brugte 2 buillon terninger i stedet for 1 og smed to håndfulde suppenudler i. Meget nemt, men stadig ganske lækkert!



(Billede: arla.dk)

torsdag den 26. august 2010

Nyheder

Faldt lige over de to fine ting her fra H&M. Tror dog ikke de ville klæde mig, med min beskedne højde, men især jakken kan jeg ret godt li´.



(Billeder: hm.com)

tirsdag den 24. august 2010

Til efterårets komme

Jeg har idag gjort et kup i den lokale genbrug, hvis jeg selv skal sige det og hvorfor skulle jeg ikke det? :) Oversize cardigan i sort/gul med grafisk mønster - uhlala! (Ved godt den ikke ser super smart ud med striber indenunder og lilla strømpebukser til, men det var lige det jeg havde på..)




(Billeder: privat)

mandag den 23. august 2010

Shaking stof

Jeg har aldrig været den store tilhænger af nervøst velour, tværtimod. men da jeg var i London, fandt jeg i Primark den fineste rødlilla nederdel i netop dette materiale og kunne ikke lade være med at købe den. Selvom nogen måske vil få associationer til "lidt for festlige duge", synes jeg den er super fin, kan vise den i fuld figur en dag jeg har den på.



(Billeder: privat)

Klovn

Og nu vi snakker om smykker, faldt jeg også lige for det her sjove vedhæng også fra Etsy. Han er da ret sød, og hvis det viste sig han var over the top til en halskæde, ville han også pynte godt på min amagerhylde :)


(Billeder: etsy.com)

Firkantet holdning

Jeg kan bedst lide smykker, der er lidt "twistede". Træringen her fra Etsy er et godt eksempel på dette, den er super fin synes jeg.



(Billeder: etsy.com)

Kavalkade

Er du gal, jeg synes der er mange flotte ting hos Bikbok i øjeblikket! Sikkert heldigt der ikke findes en sådan butik i Haderslev, så ville jeg have ret svært ved at holde mig fra tingene nedenfor.

(Billeder: bikbok.com)

søndag den 22. august 2010

I-K-E-A

Jeg faldt lige over en sjov feature på Ikea.com. Her kan du se et udpluk af Ikeas katalogforsider fra 50´erne og til nu. Ret god idé. Min favorit er den nederste fra 10 år før jeg blev født, han er da for herlig ham pibemanden :) Jeg synes også det er lidt sjovt at se, at katalogerne i starten var meget mere illustrative.




(Billeder: ikea.com)

Pigen med de gyldne ører

Noget musik jeg har været rigtig glad for et godt stykke tid, er søskende-duoen Angus and Julia Stone, så derfor vil jeg gerne dele dem med jer, hvis I ikke skulle kende dem. De har virkelig mange gode sange at vælge imellem, her er en af favoritterne - enjoy!

Mango Tree - Angus and Julia Stone

fredag den 20. august 2010

What´s new?

Var lige inde på h&m og se på hvad der kommer i butikkerne i uge 33-35. Var jeg slet ikke klar over man kunne - smart. Her er mine favoritter.



(Billeder: hm.com)

Modedille

Nu da jeg har skrevet lidt om Beverly Hills og halvfemsermode, vil jeg gerne komme med en spådom. Spådommen lyder på, at det kun er et spørgsmål om tid, før vi ser alle gå rundt med de små halvfemser rygsække nedenfor. Huske I dem? Må indrømme jeg selv har været der, med en meget smart og meget lille lyseblå ternet én af slagsen..



(Billeder: google.com)

torsdag den 19. august 2010

Skip ohøj

Utroligt dårlige photo booth billeder, men kender I sejlerbikinien med bandeau-top fra H&M? Fandt den i Århus den anden dag i lige min størrelse til kun 20kr. pr. del - kup! Så skal jeg bare lige finde en anledning, hvor den kan bruges..



(Billeder: privat)

onsdag den 18. august 2010

Aww

Fint tilbud, du skal blot købe for mindst 90 kr. og så indtaste koden nedenfor.

Skolestart (snart)

Det er ingen hemmelighed at Fjällräven er ret populær for tiden og det er heller ingen hemmelighed at jeg har haft en del af disse tasker i årenes løb. Det er dog ved at være noget tid siden, jeg sagde farvel til min sidste snu ræv, men se nu lige tasken her med to super fine farver! Måske man skulle overvej en ny? Fjällräven har i samarbejde med modefirmaet Opening Ceremony designet nye taser i 3 forskellige farvekombinationer. Se og køb dem her.



(Billede: openingceremony.us)

søndag den 15. august 2010

Good news

Nyt for mig ihvertfald og måske I ikke har hørt det? Simon Kvamm og Peter Sommer udgiver snart en plade under navnet De Eneste To. Læs mere her. Jeg har snuset lidt på youtube og på deres hjemmeside, nu er jeg også en sucker for bands der synger på dansk, men må sige det lover rigtig godt! F.eks. er sangen Morten (der udkommer som single imorgen) ret cool. Jeg har førhen været mest til Peter Sommer, men i dette projekt supplerer de hinanden rigtig fint - en skøn blanding! (tryk på billedet og få en sang)



(Billede: ibyen.dk)

Piiiift

Jeg faldt lige over et gammelt link, jeg havde gemt til siden Shanalogic. Så vidt jeg kan se, er der både tøj, make-up, tasker og alverdens ting derinde, men jeg er særligt interesseret i deres smykker, især krymmelkæden! Desværre er siden amerikansk, så der ville nok komme en gang told på en mulig ordre.


(Billeder: shanalogic.com)

Bæltedyret

Boyfriend bælter lige snorret rundt om remmem, det kan jeg godt li´! Find dem her.




(Billeder: asos.com)

Projekt vinteren 2010

Når kulden forhåbentlig om laang tid begynder at trænge sig på, vil jeg forsøge mig med at strikke et turbanhårband som dette. Synes det er rigtig fint og så ser det heller ikke ud til at være verdens mest avancerede håndarbejde. Jeg tror dog det ville klæde mig bedst, hvis jeg havde længere hår, men nu må jeg se.. Kan du lide hårbåndet, men gider ikke selv kreere det, findes det her i 3 forskellige farver.



(Billeder: asos.com)

DERFOR

Så er der ingen undskyldning for ikke at have friskkværnet salt og peber til rådighed. Spize krydderikværne er på tilbud i Netto til 10 kr. stykket i denne uge. Jeg synes de er ret smarte og budgetvenlige, så købte disse to varianter.





(Billeder: zelectedfoods.dk)

lørdag den 14. august 2010

In your shoes

I London var min søster og jeg inde i den fineste butik der kun solgte strømper, men rigtig mange flotte forskellige af slagsen. Især dem de havde i pastelfarver med hulmønster var jeg vild med. Desværre fik jeg hverken taget fotos derinde eller fat i butiksnavnet.

Asos har for tiden denne pull your socks up kampagne kørende. Jeg synes trenden med at vise strømperne frem er rigtig sød og har kigget lidt rundt på nettet efter ønskværdige "fodposer".






(Billeder: asos.com, sokker: 1. asos.com, 2. urbanoutfitters.co.uk, 3. urbanoutfitters.co.uk, 4. asos.com, 5. ginatricot.com,)

Tribute to Emily Valentine

Så kører det allerførste Beverly-afsnit over skærmen as we speak. I den anledning vil jeg gerne lave en lille hyldest til Emily Valentine, selvom hun dog ikke er med endnu. Synes hendes stil på billedet er ret fin og har fundet nogle ting der afspejler den.





(Billeder: google.com,
yesstyle.com, topshop.com, missselfridge.com)