torsdag den 29. juli 2010

Pengekat

Fine katte på udsalg. Playsuit fra Asos sat ned til 241,- og kjole fra Zara sat ned til 99,-





(Billeder: asos.com, zara.com)

Gyldne ører

Kender I den svenske kunstner Jonathan Johansson? Min ven introducerede mig før ferien for hans musik og jeg elsker det!

*--Enjoy--*

Jonathan Johansson - En hand i himlen

onsdag den 28. juli 2010

Du er for lækker

Her til aften anbefaler jeg en meget simpel og meget god salat. Den består af: 1 bakke rucola, honningmelon og Thise salatost efter behag.




(Billeder: privat)

mandag den 26. juli 2010

Fejlfarvet

Og nu vi er ved emballage, så så jeg netop en reklame for serien fra Garnier nedenfor. Er det bare mig eller skriger emballagen på de to øverste produkter ikke KETCHUP?




(Billede: amelie.ro)

Fristelsen

Jeg har bemærket Tempt på tilbud i en del butikker i denne uge og jeg hopper på den :) De smager nok ikke så anderledes end Somersby, Rekorderlig og de andre cidere med alkohol på markedet, men jeg synes emballagen er rigtig fin, især på flaske men endda også selvom de her er på dåse. Jeg fandt 3 for 25,- i Kvickly.

PhotobucketPhotobucket

(Billeder: privat)

Ripoff?

Noget tyder på Topshop og Dorothy Perkins har haft den samme webdesigner. Navigerinssystemerne er da ihvertfald næsten identiske på siderne så vidt jeg kan se. Ikke at det gør noget, let og overskulige er de begge og det er selvfølgelig heller ikke verdens mest specielle sidelayout, men alligevel påfaldende så ens de to webshops er, synes jeg. Topshops er dog lidt mere lækker at se på i de lysere nuancer.






(Billeder: topshop.com, dorothyperkins.com)

kom og køb

Jeg har disse to ting til salg på Trendsales. Jumpsuiten kan jeg desværre ikke passe efter den var en tur i tørretumbleren og skoene er lige et nummer for store. De er henholdvis str. 34 (nu xxs-xs) og 37. Begge dele i rigtig fin stand. Er du interesseret klik her.



(Billeder: privat)

Schuhe und Stiefel

Herlige sko og støvler fra Asos. Alle koster under 600 kroner.
Photobucket
(Gif: asos.com)

søndag den 25. juli 2010

Fifleri

Leger lige lidt med photobucket, billedstørrelse og placering. Billedet forestiller en lille dekoration jeg har i min reol.

Photobucket


(Billede: privat)

Stik mig lige...

nr. 54, 196, 200 og 201.


(Billede: depend.se)

lørdag den 24. juli 2010

Jumse

Må jeg idag anbefale en ret kraftigt inspireret af denne opskrift. Det er frisk pasta med reje/grøntsagssovs og den er nem, lækker og hurtig.

Til 1 portion brugte jeg:

Karry, salt, peber
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
1 grøn peber
ca. 10 (små) cocktail tomater
en håndfuld friske basilikum blade
1 stk. creme fine
1 halv (lille) pose rejer
et skvæt citronsaft
en håndfuld revet cheddar

Svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt de skiveskårne gulerødder, lad det simre lidt. Tilsæt derefter tomater og peber og lad det stå lidt mere. Tilsæt nu creme fine og hakket basilikum blade og lad det koge sammen, ikke voldsomt længe. Til slut puttes rejerne i retten og gennemvarmes. Kog den friske pasta som angivet på pakken og held sovsen over. Serveres med citronsaft og chedder til.

(Billede: privat)

Genner Gif

Så er der én, der havde fået smag for det gif halløj.. Idag besluttede jeg mig for at tage på udflugt til en mindre nærliggende by og tjekke deres genbrugsbutikker ud. Ikke nogen dum idé! Jeg kom hjem med et Sødahl krus passende til min grønne samling, en rulle 70´er tapet med fint mønster, to hårsløjfer, et par sailorsko, der ser næsten ubrugte ud og så tilsidst en fin småblomstret jakke fra h&m, som jeg endda har været på udkig efter. 95,- blev det kun alt i alt + 34,- til busbilletten (jeg nåede frem og tilbage på den samme - katjiiing :))
Photobucket

(Gif: private billeder)

fredag den 23. juli 2010

Før og efter

Må jeg anbefale asparges svøbt i bacon!



(Billeder: privat)

Dagens kompliment

Så blev det dagen hvor jeg lærte mig selv at lave en .gif i Photoshop og poste den på bloggen! Jeg er tilbage i Haderslev og var tidligere i damparken for at nyde det gode vejr. På vejen hjem råber en alkoholiker efter mig 'hvorfor fanden ser du så pisse godt ud', så derfor tænkte jeg, jeg ville vise, hvad jeg har på :D

Photobucket

Solbriller -> Cheap Monday, skjorte -> genbrug, badedragt -> H&M, shorts -> genbrug, ring -> H&M, neglelak -> Essie.


(Gif: private billeder)

torsdag den 22. juli 2010

Through the looking glass



Jeg plejer ikke at være den store solbrilleperson. Måske fordi jeg aldrig rigtig har kunnet finde et par der passede helt perfekt til mig, men det har jeg nu! Find dem b.la. her.

(Billede: privat)

Lidt mere...

herlig fodbeklædning til efterårets komme. Find skoene her til den rimelige pris af 270 kr. pr. par.





(Billeder: asos.com)

Dobbelgängers #2

Så er det tid til endnu en gang celebrity-look-a-likes, denne gang med mænd. Der er tale om Christopher Masterson (Francis fra Malcolm in the middle) og Danny Masterson (Steven Hyde fra that 70´s show). Og lige nu hvor jeg har fundet deres rigtige navne og skriver dem ind, opdager jeg det åbenlyse, de er jo brødre... hmm så blev det et rimelig dårligt dobbeltgængerindlæg, men til gengæld ved I nu, at Francis og Hyde er brødre irl :) Hvem vælger I - Christopher (1980) eller Danny (1976)?




(Billeder: google.com)

tirsdag den 20. juli 2010

Genner





Idag var jeg igen i en genbrugsbutik i Hjørring og lur mig om selveste Elsebeth Gerner ikke også havde fundet vej til den skønne biks. Jeg købte Bjørn Wiinblad tallerken til at hænge op og en fin halskæde med pastelperler. En lille sjov ting er, at da jeg sidst var i denne butik, købte jeg faktisk en bøjle med navnet Elsebeth på.

(Billeder: privat)

Efterlysning

Jeg er lidt på udgik efter en sko lignende den nedenfor, bare med en større/mere chunky hæl. Nogen der har nogle bud på en sådan? behøver ikke være sort.. (til en rimelig billig mønt:))

(Billede: asos.com)

mandag den 19. juli 2010

Fodformede efterårsønsker

Støvletter - H&M - imiteret ruskind eller -læder - 349 kroner.

Støvler - Modekungen - 399 svenske kroner.




(Billeder: hm.com, modekungen.se)

lørdag den 17. juli 2010

Er det en abe?

Så er der nyt på Monkis website.








tirsdag den 13. juli 2010

Lucky me

Idag har min søster, mor og jeg været i en lokal genbrugsbiks. Her er hvad jeg var så heldig at få fingrene i: skjorte med skulderpuder, flotte knapper og sort/hvid mønster, Levi´s jeans (har selv klippet dem til shorts), skjorte med sløjfe, blå/grønt mønster og fin detalje i livet.














Bøjlen her som skjorterne hænger på, fandt jeg i en anden genbrugsbutik igår. Har en del af den slags, den her synes jeg er ekstra sjov med navnet Elsebeth "skrevet" på :)


(Billeder: privat)