fredag den 30. april 2010

Aggemam!

Må jeg anbefale dette tilbud i Netto fra på søndag.


(Billede: netto.dk)

onsdag den 28. april 2010

Denim playsuits.

To sommerønsker..


Asos 250,-


Mango 299,-

(Billeder: asos.com, mango.com)

tirsdag den 27. april 2010

Berlin under overfladen






(Billeder: privat)

Sommerstyling...

til de nye sko.



Asos, Asos, Zara, Zara, Asos

Do you read me?

Som lovet, viser jeg her, hvad jeg i studiesammenhæng købte i Berlin.

Alle magasinerne er købt i den super fede magasinshop/boghandel Do you read me, der har næsten alt hvad det grafiske hjerte kan begære!


Foam: internationalt fotografi magasin. Mange interessante fotos stillet flot op, så de træder frem på den bedst mulige måde. Derudover er der brugt en del forskellige spændende papirkvaliteter og nogle af siderne kan foldes ud :)



FUKT: virkelig fedt magasin med illustrationer af forskellig art. Det er trykt i et tykt avispapirsagtigt materiale og hæftet i ryggen. Bagerst er der en biografi og kunstnerne, der har stået for illustrationerne.


Its´s nice That: virkelig cool magasin trykt på genbrugsagtigt papir. Flot og enkel forside. Indeni finder man både spændende fotos og illustrationer af forskellige kunstnere, der ofte står et mindre eller større stykke om. Derudover er det også lidt artikler omhandlede grafisk stof. Ret utraditionelt kører de mange af de lange tekster kun i en spalte, men jeg synes det fungerer. Sidst men ikke mindst, lugter det også ret godt!
It´s nice That er faktisk også en blog, som jeg meget gerne vil anbefale.

(Billeder: foammagazine.nl, fukt.de, itsnicethat.com/)

mandag den 26. april 2010

Klänniger

Går du og mangler den perfekte kjole i denne konfirmationstid, vil jeg kraftigt anbefale at tage et kig på Modekungen. De har rigtig mange flotte af slagsen, der både kan dresses op og ned. Kjolerne nedenfor fås alle til omkring 470 danske kroner.






(Billeder: modekungen.se)

søndag den 25. april 2010

Update

Det var dog rart Gina Tricot har gjort deres webshop mere brugervenlig. Jeg var lige inde at kigge og fandt de her ønskværdige stribe og prik sommeritems.




(Billeder: ginatricot.com)

Overvejelseskøb

Jeg fik aldrig købt mig et par støvler denne vinter. I stedet overvejer jeg kraftigt disse fine fine suede wedges i navy fra Asos. Med koden CLOUD1604 skulle man efter sigende også få 10% rabat. Jeg ville kunne få dem til omkring 360,- rimelig pris vil jeg sige. Men er i tvivl om størrelsen.. der skulle vel ikke være nogen derude, som har investeret i et sådant par??


NOTE: min veninde skrev lige hun var ved at aflægge ordre på Asos, så kunne ikke modstå og fik disse med :) Desværre virker tilbudskoden åbenbart ikke længere.

(Billeder: asos.com)

Bolchestribet i Berlin

Jeg skulle i sidste uge have været på studietur i London, men det fik den meget omtalte Eyjafjallajökul hurtigt sat en stopper for. I stedet fik mine veninder og jeg haste-arrangeret en tur til Berlin. Og sikke en fin tur det blev! Jeg vil senere vise lidt billeder og hvad jeg købte i mere studierelateret sammenhæng. Men her er hvad jeg fik fingrene i til min garderobe :)


(Billeder: americanapparel.net, hm.com)

lørdag den 24. april 2010

Pap og papir

I mine yngre dage brugte jeg en del tid på origamifoldning, den velkendte fugl var min favorit. Idag faldt jeg over siden origamijewellery, med sjove og anderledes origami-smykker som eksemplerne nedenfor. Uh de er fine!





(Billeder: origamijewellery.com )

onsdag den 14. april 2010

Sweetness for your feet...

fås på Asos til 490,-


(Billeder: asos.com)

mandag den 12. april 2010

Indlæg nummer 600 (i skoen)

bloggen nitrolicious kan du få et smugkig på forårets og sommerens varer fra H&M. Her er nogle fine ting derfra. Den stribede kjole synes jeg er super flot. Har haft prøvet den, men desværre sad den ikke helt godt på mig.





(Billeder: nitrolicious.com)

onsdag den 7. april 2010

Øresten

Sidste indlæg fra mig idag.. men må lige vise de her skønne øreringe jeg faldt over på Etsy.


(Billede: etsy.com)

(No) Doubt

Kender I det, at I falder for et stykke tøj, men ikke ved om det alligevel helt er jer? Sådan har jeg det med denne sommerjakke fra Gina Tricot. Der er rigtig mange ting jeg godt kan li´ ved den, så som lommedetaljerne, farven og de korte ærmer. Jeg kan også godt li´ det hverken er den typiske bikerjakke eller cowboyjakke. Men jeg er lidt i tvivl om jeg vil komme til at bruge den. Tror lige den skal prøves før jeg kan bedømme det.

(Billede: ginatricot.com)

Fakta

Nu ved jeg ikke lige om det kun er i min lokale Fakta det gælder, men jeg fandt idag nogle tilbud så gode, jeg bliver nødt til at give dem videre, i tilfælde af, de skulle gælde i hele DK.

Det drejer sig om Blue Dragons sushi produkter - tang 15,- wasabi paste 15,- samt syltet ingefær og ris til 20,- hver, så vidt jeg husker. Der hvor jeg plejer at købe ind til sushi, koster det næsten dobbelt så meget, så det her var et kup :P
(Billede: google.com)

En hår stil

Efter jeg fik klippet meget af manken sidste år, er jeg blevet ret glad for at gå med hårbånd. Her er et fint et i coral, jeg meget gerne vil have fingrene i. Find det her.


(Billeder: asos.com)