onsdag den 31. marts 2010

På toppen

Jeg er på påskeferie i det Nordjyske. Igår var min søster og jeg inde at kigge i byen, hvor jeg købte denne fine hårsløjfe fra H&M. Og kald mig bare mærkelig, men jeg kunne simpelthen ikke modstå den syrede plastik-genbrugs-topfigur, som jeg fik af min mor i stedet for et påskeæg :)


(Billeder: privat)

tirsdag den 30. marts 2010

Anbefaling

Kan I som jeg, heller ikke få nok af musik, vil jeg rigtig gerne anbefale siden Grooveshark. Her kan du helt gratis og lovligt lave dine egne spillelister og der findes virkelig virkelig meget musik derinde, udenlandsk og dansk. Siden kan shuffle numrene, huske dem til næste gang du logger på og har en radiofunktion, du kan sætte til at spille musik i den genre du allerede har hentet (og sikkert meget mere, jeg ikke har fundet ud af endnu) - SMART! :) (min veninde har nu meddelt mig, at denne side åbenbart er total old news, men jeg har altså næsten lige stiftet bekendtskab med den, så måske nogle af jer derude, heller ikke kendte den :))


( Billede: grooveshark.com)

lørdag den 27. marts 2010

Shake it like a polaroid picture

Se lige en sjov idé. Polaroidbilleder trykt på silketørklæder, rigtig fine synes jeg. Endnu sjovere ville det være, hvis man selv kreerede dem med ens egne billeder. Find dem her.




(Billeder: reborn.ws)

fredag den 26. marts 2010

Hmmm

Rabatkode med 10%, gratis forsendelse til søndag og penge tilbage fra skat idag. Det er som om universet prøver at fortælle mig et eller andet...


(Billede: fra nyhedsbrev)

tirsdag den 23. marts 2010

Uhlala

Mulige sommergodter fra H&M og MissSelfridge.
(Billede: hm.com, missselfridge.com)

mandag den 22. marts 2010

Starry starry night

Igår opdagede jeg denne fine fine lampe på bloggen my funny eye. Synes den giver sådan et skønt og eventyrsagtigt lys, at jeg så mig nødsaget til at købe den! Den koster ikke så meget, dog er jeg i tvivl om der kan komme told på. Find den her.


(Billede: ebay.com)

fredag den 19. marts 2010

Booties

Jeg synes læderstøvlerne her til 604,- er rigtig fine. Og i dette vejr mangler jeg et par, men jeg er ret meget i tvivl om det ville være mere praktisk med et par sorte af en art og om man ville blive træt af farven - hvad tror I? Find dem her.

Ps. er der nogen der ligge inde med en Asos rabatkode?

En aften med dry lips

Igår var jeg til koncert med Dúné. Jeg kan li´ deres musik, men kendte ikke vældig mange numre og er ikke kæmpefan. Jeg havde hørt de skulle være rigtig fede live og det vil jeg da give folk fuldstændig ret i! Jeg skal love for de gik til den på scenen, det var rigtig cool og gav god stemning. Så kommer Dúné forbi et spillested nær dig, skal du helt sikkert give dig selv den fornøjelse at se og høre dem! et ekstra plus er at forsangeren er ganske sød at se på :)


(Billede: tjeck.dk)

onsdag den 17. marts 2010

New in

Jeg er igang med en ret så svær skoleopgave, så bliver nødt til at kigge på lidt andet engang imellem (ofte) for lige at få tankerne klaret. Her er hvad jeg er faldet over af fine ting idag, mulepose og øreringe fra Asos.


(Billeder: asos.com)

tirsdag den 16. marts 2010

Mit sommerønske er...

en stråhat!


Topshop, Asos.

mandag den 15. marts 2010

Dagens kup

Mummi strømper med motiv af Lille My, fra Netto til 10 bobs.



(Billeder: privat)

søndag den 14. marts 2010

Baby Boom

Den seneste tid har jeg fornemmet en ny tendens, at tøjmærker til kvinder udvider med børnetøj.

Topshop har lanceret mærket Topshop Mini med babytøj.


Og den anden dag opdagede jeg, at Vero Moda har fået en børnelinje, en pandang til det ret fine nye mærke Very, det hedder Very Small, meget sødt navn synes jeg. Det er til børn i alderen 3-8 år. Jeg fandt linien i den lokale Vero Moda forhandler og blev helt skuffet da jeg tog en trøje op med fedt mønster og så godt kunne se, jeg ikke lige ville kunne klemme mig ned i den :P

(Billede: topshop.co.uk)

Uhmm...

Tidligere på ugen havde jeg taget nogle laksestykker op. Jeg manglede inspiration og gik ind på bloggen newyorkerbyheart, der har et super fint opskriftsindex. Her fandt jeg en rigtig herlig og nem ret, som jeg gerne vil dele med jer andre. Laksen bages med en lækker sauce til, så læker at jeg skal have det igen i aften :) Find den her.

torsdag den 11. marts 2010

Så´ der sommer hos H&M






(Billeder: hm.com)

tirsdag den 9. marts 2010

Awekat

Idag faldt jeg over lidt nyheder hos Monki. De lyse denimsager som nederdelen og shortsene synes jeg er rigtig fine. Men jeansene med lynlås er min ultimative favorit. Som rosinen i pølseenden ville jeg blive en glad julegris, hvis jeg fik fat i snørrestøvlerne (selvom de vost ikke er en nyhed).






(Billeder: monkiworld.com)

mandag den 8. marts 2010

The sky is the limit

Jeg er vild med alt ved denne halskæde.. Faconen, farverne, størrelsen enkeltheden og prisen. Find den her til 46,43 kr.



(Billeder: asos.com)

torsdag den 4. marts 2010

Had-kærlighedsforhold

Kender I det, at man lidt for let bliver lokket i fordærv gennem andre blogs? Man får så mange fede input fra dem hver dag, at det kan være svært at holde fingrene fra dankortet. Idag måtte jeg kaste håndklædet i ringen, efter et kig på min venindes blog Jammerkomoden. Hun viste nogle super fine bodystockings fra Gina Tricot og jeg faldt pladask for den her model.




( Billeder: ginatricot.com)

Smyk dig

Uh, jeg gad godt eje denne flotte lange kæde med lykke, kærlighed og visdom som vedhæng, så vidt jeg kan tyde :) Køb den her.



(Billeder: asos.com)

Rabatos

Idag fik jeg en herlig mail om du med koden SIRENEASOS får 20% hos Asos. Tilbuddet kom fra Sirene til deres læsere, men regner kraftigt med alle må bruge koden. Jeg er ikke selv abonnent, så ved egentlig ikke hvorfor jeg fik mailen :)

Spejlvendt fandt jeg ydermere denne kode 8697, der giver dig 25% på en valgfri vare fra H&M, der belejligt nok, har fået fine nye ting på webshoppen. Blandt andet denne søde blomstrede old school bikini og den dekorative halskæde.

(Billeder: hm.com)