lørdag den 31. oktober 2009

Matchmaking

Så er vinterjakken bestilt. Håber vi bliver et godt par..


(Billede: www.topshop.com)

fredag den 30. oktober 2009

Den moderne kedeldragt

Buksedragter synes jeg stadig ikke man kan få for mange af :) Her er en fra Etsy, jeg synes er rigtig fin, med uniformsagtig stil og store lommer.


Den orange sag her er måske lige vild nok til hverdag, men alligevel synes jeg der er noget ret fedt og total 70´er stil over den. Fås også på Etsy.


(Billeder: www.etsy.com)

torsdag den 29. oktober 2009

Glædelig spil dansk dag!


Jeg elsker musik, ikke mindst dansk musik, så intet kunne passe mig bedre end, at det idag er Spil Dansk Dag! Jeg vil udnytte det fuldt ud. Har fra morgenen hørt "spil dansk" på P3 og lavet en dansk playliste i min itunes. Der vil rundt omkring i landet foregå en masse arrangementer ifm. dagen, desværre har jeg ikke kunnet opsnuse noget spændende hernede i syden.

En dansk sang jeg gerne vil anbefale alle at høre er "Det er noget tosser gør´" med Ormen og Alberte. Udover Alberte og Ormen fra Balstyrko optræder Blæs Bukki fra Malk de Koijn på nummeret. Jeg synes tekst og musik er super fed. Hør sangen her!


(Billeder: www.google.com)

onsdag den 28. oktober 2009

Rock on

min uddannelse lærer vi en del om reklame og kampagne. Her er en reklame for Hard Rock Cafe, som jeg synes er lige i øjet. Enkel, sjov og sigende..

(Billede: www.toxel.com)

Sort på hvidt

På lørdag er det min fødselsdag og min veninde og jeg skal holde Black or White Party – jeg glæder mig!








(Billeder: www.google.com)

tirsdag den 27. oktober 2009

Stilig dame

Jeg er idag faldet over denne pige på Gademode. Synes hun ser super fin og anderledes ud. De lilla nuancer, kraven og støvlerne, jakken ja nærmest det hele er jeg ret vild med.
Da jeg så billedet, synes jeg der var noget bekendt over pigen og så slog det mig jeg havde set hende på Copenhagenstreetstyle og skrevet om hende tidligere. Jeg er helt vild med hendes stil og havde hun en blog, fulgte jeg helt sikkert med :)


(Billeder: www.gademode.dk, www.copenhagenstreetstyle.dk)

What´s for dinner?

Igår havde jeg en del sushi-ingredienser til overs, da jeg havde lavet det i weekenden med et par veninder, så lavede lige en tallerkenfuld til mig selv.

I disse puttede jeg:

Agurk - Avocado - Røget laks - Rød peber - Forårsløg - Rucola

Hvilket fyld vil I abefale?
(Billede: privat)

mandag den 26. oktober 2009

Vinterhår

Jeg har fundet denne pige på Etsy og synes hendes frisure er ret fin. Den passer til mit hår, men jeg er lidt i tvivl om den vil klæde mig. Der er noget lidt vildt og samtidig lidt uskyldigt over den, som jeg godt kan lide. Som helt lille havde jeg noget lignende, men derfor er det jo ik´ sikkert det stadig vil være fedt :P Hvad jeg vil være i tvivl om, er pandehåret og om mine krøller vil opføre sig hensigtsmæssigt, hvis de blev klippet så korte. På den anden side vokser det hurtigt ud igen, så måske det skulle være forsøget værd.





Tøjet hun sælger er også rigtig fint - tjek det her.

(Billeder: www.etsy.com)

Takker


Mette fra bloggen Spitzenklasse er været så sød at give mig den her blogaward.

Til awarden fulgte disse regler:

- You have to put in a song that makes you happy.
- You can tag as many people as you like, there is no limit.
- Say at least one thing about each blog you tag, that will make them smile, something nice about their blog that makes you smile when you read it!

Jeg tagger bloggen fuck you very much. Ikke så meget for jeg tror de går videre med denne "gimmick", men mere for at gøre opmærksom på deres blog. Jeg synes den er så fin i al sin enkelthed. Spændende billeder, søde overskrifter. En god inspirationskilde.

Nu skal jeg vælge en sang der gør mig glad.. åhh der er mange - men her kommer en af dem!

Kim Larsen - Tarzan Mama Mia

torsdag den 22. oktober 2009

Hit´n News

Så er der nyt i H&Ms webshop. Jeg er egentlig mest til farverigt tøj, men det jeg er faldet for her, er det sort hvide. Stropperne kan tages af kjolen, hvilket jeg synes er en god detalje og pufærmer er også altid et hit hos mig.

(Billeder: www.hm.com)

onsdag den 21. oktober 2009

plastikkirurgi i cyberspace

Jeg leger lige lidt med bloggens udseende - bær over med mig :p

Sulten for sjov

Sidder du og keder dig en dag, har jeg et link til en hjemmeside, hvor man kan blive godt underholdt. Den hedder Insanwiches og indeholder billeder af sandwiches i ALLE afskygninger. Herunder er et lille udpluk. Min favorit er slipset :)




(Billeder: www.insanewich.com)

Flere støvler

Asos er der et fint alternativ til støvlerne fra Fling. Disse er i ægte læder og koster 578,-

Dem her fandt jeg igår på Office på tilbud kun tilbage i min str. Så vidt jeg husker kostede de omkring 300,- Men idag er de væk :/ men når jeg ser på min økonomi, er det også for det bedste. Men synes de var ret fine og specielle.

Til slut vil jeg lige vise dem her også fra Office til 400,-. Jeg synes de ser rimelige flotte ud, men er i tvivl om de vil blive for "bastante" med den sål.

(Billeder: www.asos.com, www.office.co.uk)

Rubix cube

Min veninde viste mig for noget tid siden webshoppen Truffleshuffle med en masse forskellige retro t-shirts og en smule accesories. Da jeg mødtes med hende i efterårsferien havde hun derfra købt den her rubix cube halskæde. Super sjov syns jeg. Vi rodede farverne sammen som fik den til at se endnu finere ud.


(Billede: www.truffleshuffle.co.uk)

tirsdag den 20. oktober 2009

Miaaav

To fine accesories til vintersæsonen. Hue fra Topshop til 82,- og fingerring fra den fine webshop Tatty Devine til 74,-


(Billeder: www.topshop.com, www.tattydevine.com)

Den pretty og den praktiske

Den pretty - KMB ankelstøvle m. kilehæl 899,-

Den praktiske - Bianco Comfy Wool Boot 800,-(Billeder: www.netsko.dk, www.bianco.dk)

mandag den 19. oktober 2009

Booties

Her er noget der muligvis kunne være et godt gaveønske. Vinterstøvler af mærketf Fling, fås til 330,- på smartgirl. Jeg er ikke den store fan af imiteret skind, men synes umiddelbart ikke støvlerne ser "kunstige" ud. Desuden er prisen meget rimelig og så kan jeg rigtig godt li´ flappen der blir´ foldet ned samt remmen forneden, det eneste minus er rynkeeffekten, der måske godt kan se lidt sjov ud.


De her to par af samme mærke til henholdsvis 430,- og 330,- er bestemt heller ikke dumme.


























(Billeder: www.smartgirl.dk)

Inspiration

Leder du som jeg efter en vinterfrakke, er der på Costumes hjemmeside en serie med "sæsonens 30 flotteste vinterfrakker". Denne her kunne jeg godt overveje - 599,- fra Gina Tricot.

(Billede: www.costume.dk)

Kopikat?

Kan I huske kjolen og nederdelen herunder, der for noget tid siden kom frem i H&M?
Den her kjole fandt jeg på Miss Selfridge og det ser da ret meget ud til, de shopper stof samme sted som H&M :D
(Billeder: www.hm.com, www.nitrolicious.com, www.missselfridge.com)

SequinShoes

For noget tid siden fandt jeg nogle fine paillet gårdsangersko på Asos, desværre var de til mænd :/ Men idag fandt jeg de her fine sko, til kvinder vel at mærke :) De fås hos Miss Selfridge og koster kun 82 danske bobs.(Billede: www.missselfridge.com)

søndag den 18. oktober 2009

Sort vinter

Jakke fra Asos med tilbehør fra lidt forskelligt omkring :)

(Collage: www.polyvore.com)

Desireclothing

Jeg er lige faldet over webshoppen Desireclothing. Der er mange forskellige ting, meget af det er ikke lige min smag, men indimellem er der noget rigtig fint og ret specielt. Måske er kvaliteten ikke den allerbedste, men man må sige priserne er meget billige. F.eks. koster støvlerne nedenfor ca. 200,- og den blå kjole omkring 160,- Der er dog en meget irriterende ting ved siden. Det er, at rigtig mange af de ting man klikker sig ind på er udsolgte, som på de to nederste billeder og man ser det først når man skal have billedet op i stort. Af det tøj jeg kiggede på var ca. 60 % udsolgt, der havde været noget rarere hvis de var slettet. Herunder ser I mine favoritter fra shoppen.







(Billeder: www.desireclothing.co.uk)