mandag den 28. september 2009

Monkifever

Hvor er der kommet mange fine ting på Monkis side, siden jeg kiggede sidst. Herunder er mine favoritter. Jeg ønsker mig nr. 1 og 4, men tøjet er desværre lidt svært at få fat på når man ikke bor i hovedstaden..


(Billeder: www.monkigirl.dk)

Fryns

Endnu en rigtig fin halskæde. Her med læderfrynser fra Asos.

(Billeder: www.asos.com)

søndag den 27. september 2009

Pearls

Sikke en fin halskæde pigen her fra Copenhagenstreetstyle har på! Den burde være ret nem at lave selv, hvis man bare fik fingrene i nogle træperler i forskellige størrelser og nuancer.

(Billede: www.copenhagenstreetstyle.dk)

Bernadette bag

Jeg kunne godt tænke mig den her fine taske fra Bianco til 150,-. Synes det rose/patchwork agtige mønster er vildt fint. Udover disse 3 farver fås den i lilla, men synes ikke den så så pæn ud. Tror den røde er favoritten.


(Billeder: www.bianco.dk)

fredag den 25. september 2009

Ugens gang

I denne uge har vi på min uddannelse haft et spændende forløb med fire 24 timers opgaver. Det har været hårdt men også rigtig sjovt og der er blevet arbejdet igennem. Vi har skullet lave en tourplakat til en kunstner i enkel grafik, ideer til guerrilla marketing et sted i Haderslev by, en kondom emballage til et samarbejde mellem Protex og Aids Fondet (dette var en virkelig opgave hvor de valgte 2 vindere i klassen) og til slut et klistermærke til et frugtfirma. Herunder er hvad jeg slap bedst fra..



torsdag den 24. september 2009

Neues

Så er der nyheder på H&M igen. Jeg er faldet for denne her fine blondekjole, der fås til den nette sum af 179,-
(Billede: www.hm.com)

tirsdag den 22. september 2009

God morgen

Jeg er idag kommet til at stå en time tidligere op end jeg skulle. Jeg plejer ALDRIG at gøre sådan noget, men glemte af en eller anden mærkelig grund at jeg plejer snooze vækkeuret i en time. Det er ret irriterende eftersom jeg ikke kunne sove i nat pga. hoste. Men det er der ik´ noget at gøre ved.

Jeg vil benytte lejligheden til at vise jer denne super fine musikvideo som min veninde viste mig igår. Jeg kan godt li´ opbygingen, med den blir´ bedre og bedre, efter min smag. Sangen kendte jeg godt, men den er også rigtig fin. Tryk på billedet og enjoy!!


(Billede: www.google.com)

mandag den 21. september 2009

Snørret

Her er et andet godt alternativ til den lille sorte. Nu med et twist. Måske lidt meget, men alligevel pretty cool synes jeg. Fås på Asos til 374,-



(Billeder: www.asos.com)

BikBok Røgsystem

Endnu engang overrasker BikBok mig, med mange fine varer i deres kollektion. Eftersom det ikke er første gang, burde det egentlig ikke være så stor en overraskelse længere :P Men er her hvad jeg faldt over..





Den ultimative favorit er trøjen her, der også fås i en anden farve, guld så vidt jeg kan se. Den ønsker jeg mig!
(Billeder: www.bikbok.com)

Udsalg hos Dorothy Perkins

Uh, der er meget fint på tilbud hos Dorothy Perkins. Her har jeg sammensat to outfits, jeg kunne tænke mig. Det er ganske rimelige priser, vil jeg sige.

1. sæt – 329,-

2. sæt – 493,-


(Billeder: www.dorothyperkins.com)

søndag den 20. september 2009

Syndens hule

Idag har jeg været på Asos og bestille en hemmelig ting til min veninde. Da jeg allerede skulle betale porto, mente jeg det ville være dumt ikke at bestille et par ting med til mig selv også. Det blev til en mønstret paillethue til 66,- og en blomstret playsuit til 131,-

(Billeder: www.asos.com)

Erstatning søges

Min "den lille sorte" er gået i stykker efter lang tids brug :/ Her er et godt alternativ fra Monki.
(Billede: www.monkigirl.com)

Vinterjakken

I år bliver jeg nødt til at anskaffe mig en ny varm vinterjakke. Jeg har ikke kigget så meget efter nogen endnu, da vejret stadig er ganske fint. Men her er lidt inspiration til hvordan den skal se ud. Tern, vidde for neden og gerne med noget farve.

Only

Urban Outfitters

Topshop



Mbym

Mango

Killah

Ichi
H&M

Ebay

Asos

onsdag den 9. september 2009

Wrauuw

Som jeg har skrevet nogle gange før, er dyreprint ikke min smag. Men engang imellem må jeg overgive mig. Det skete f.eks. idag da jeg på Asos så denne super fede kjole! Snittet, mønstret, det hele er passer bare så fint sammen.

(Billeder: www.asos.com)

fredag den 4. september 2009

Godt nyt

NEW IN: SHOES/ACCS fra Asos.


(Billeder: www.asos.com)