tirsdag den 31. marts 2009

Fjerpragt

Hvad siger du til det her fjerfyldte hårbånd fra Topshop? Jeg synes det er ret sjovt, men har ærligt talt rimelig svært ved at forestille mig nogle piger komme slentrende hen af gaden med det på :-)

Monkigirl # 3

Hos bloggerinden Charlotte D, så jeg idag den glædelige nyhed at Monki åbner en butik i Dk til Maj. Desværre i Kbh langt fra Haderslev, men alligevel meget bedre end ingenting :-P

Jeg smuttede lige ind på siden, for at se om der var forårsnyheder og her er hvad jeg faldt over af super fine ting!
(Billeder: www.monkigirl.com redigeret i Photoshop)

onsdag den 25. marts 2009

Mini Mouse mini

Se lige en skøn Mini Mouse-kjole fra Gina Tricot til kun 159,- Den fås også i rød med hvide prikker.
(Billeder: www.ginatricot.com)

Beatday 2009

Så er de sidste navne blevet afsløret til Beatday 2009. Og jeg synes det er et super fedt program! Specielt kan jeg godt li´ Choir of young believers, Mew, Lykke Li og ikke mindst Band of Horses. Lige nu sidder jeg og lytter til Jenny Lewis, da jeg ikke kender hende og lige vil se hvad hun er for en dame :-P Indtil videre syns jeg hun er ret okay. Billetter fås til 700,- frem til d.30/4 derefter er det 900,- så det kan godt betale sig at være tidligt ude.


Hvad synes du om programmet??



(Billeder: www.beatday.dk)

tirsdag den 24. marts 2009

I scream Icecream

Er det ikke et herligt natsæt fra Topshop? Perfekt til de lune sommernætter. Sættet fås til den nette pris af 88kr. og farverne er lidt mere "livlige" på hjemmesiden.

(Foto: www.topshop.com)

fredag den 20. marts 2009

Nyt til væggen

Jeg kunne godt tænke mig at få lidt andet på væggen i mit "soveværelse/gang" og synes egentlig det her 50´er billede fra mosteranne til 115,- er rimelig skønt, men ved ikke om jeg ville blive skræmt af pigens stirrende blik :-P

Et billede af kunstneren Matte Stephens ville heller ikke være af vejen. Jeg synes de to nedenunder med den lumske ræv til 190,- og 330,- er ret skøre og sjove.


(Foto: www.mosteranne.dk og www.etsy.com)

mandag den 16. marts 2009

Beanie

Indtil foråret rigtig bryder frem, kunne jeg godt tænke mig en beanie. Her er tre fine eksempler fra Topshop, der har en del af slagsen.

(Fotos: www.topshop.com)

lørdag den 14. marts 2009

Matthew Williamson for H&M

Idag faldt jeg på stylefinder over noget tøj fra Matthew Williamson for H&M kollektionen. Jeg må sige tøjet umiddelbart ikke er min smag. Mønstrene på de to kjoler er lige spraglede nok på den forkerte måde. :> Playsuiten er på sin vis meget fin, men satin og lommer på lårene er heller ikke lige mig.

Det være sagt, synes jeg blazeren her er super fin. Farven er ret fed og snittet ligeså.

Hvad synes du om tøjet??



( Foto: www.stylefinder.com)

fredag den 13. marts 2009

Lys for enden af tunnelen

I denne uge har vi i klassen haft foto, hvor vi skulle tage tre billeder. Et portræt, et arkitekturfoto og et stemningsbillde. Jeg har rendt rundt i byen som en anden turist med mit pocketkamera, men sjovt var det nu.
Her er mit arkitekturfoto.

(Foto: privat)

onsdag den 11. marts 2009

Buksedragt

Asos fandt jeg idag denne fine sommerlige buksedragt. Jeg kan rigtig godt li´ "ribstoffet" eller hvad det kaldes foroven og så syns jeg også det er et super fint mønster. Det eneste minus er hvordan den ser ud bagpå. På modellen vil jeg sige det ser en anelse uheldigt ud og når man som jeg er rimelig spinkel, tror jeg hurtigt jeg vil ligne noget a la en kloning mellem klovn og vaskebjørn :-) Men måske jeg bare lige skal vende mig til tanken om hængerøv, en ting er sikker, den må være dejlig behagelig at have på.


tirsdag den 10. marts 2009

SATC drømmefyren

Jeg sidder lige og ser det Sex and the city - afsnit hvor Carrie møder Aidan før første gang. Hvorfor i alverden bliver hun ikke hos den mand? Han er jo den perfekte drømmefyr! Se ham lige..
Hvilken af Carries mænd foretrækker du? Mr. Big, Aidan, Berger, Aleksandr Petrovsky eller måske Stanford? :-P

(Billede:media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2008/5/21/Sarah-Jessica-Parker-John-Corbett-1103.jpg)

mandag den 9. marts 2009

Seneste fangst

Mit budget tillader desværre ikke de store udskejelser, men her i weekenden faldt jeg over 3 fine ting til en overkommelig pris. Blomstersko 80,- strømper med 50´er inspireret rosemønster 40,- begge dele fra H&M. BH sat ned fra 350,- til 50,- fra dametøjsbutik i Hjørring, jeg elsker at spare penge og blomster åbenbart :-P

søndag den 1. marts 2009

Nyheder fra H&M





Her er mine favoritter blandt nyhederne på h&m´s hjemmeside. Zebrastriberne er ikke lige min smag, men faconen på dragten er super sød.