lørdag den 31. januar 2009

Undersøgelse

Så er min lille Gossip Girl undersøgelse slut. Og jeg kan konkludere, at mine læsere synes bedst om Chuck og Dan. Men Chuck ligger på en sikker førsteplads. Her ses stridshanerne, man må også sige Chuck er den mest spændende at se på rent stilmæssigt. Btw - hvorfor holder serien sådan en lang pause? Det er ikke noget der huer mig :-P

(Foto http://farm3.static.flickr.com/2071/2431043671_614c0cabda.jpg)

The Modern

Her er en af de sange der kører meget på min homie den lille orange ipod shuffle for tiden. Den er med svenske Frida Hyvönen, som jeg synes har en rigtig fin stemme og anderledes stil. Jeg synes også det er lidt sjovt sangen starter med - "one day I wasn´t drunk" :-D En anden super god sang hun har lavet er enemy within, tjek den ud her.


The Modern - Frida Hyvönen

torsdag den 29. januar 2009

Wouw!

Vil ligesom Charlotte D. lige gøre opmærksom på at Asos shipper til DK til kun 10,08 kr. indtil d.10/2! Uhh jeg ser uanede muligheder nu :-D


News

Så er der kommet nyheder hos H&M. Her er min top fire:

mandag den 26. januar 2009

Neglelak en mas

I folkeskolen, var der en periode hvor min veninde og jeg købte en masse små neglelakker til 10 kr. stykket og eksperimenterede med dem. Af og til fik den en forskellig farve på hver negl. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at udføre dette eksperiment igen :-P og har her fundet ti fine farver til formålet.

Neglelakker fra Barry M set hos Nelly.

Udsalgsshopping


Åh, jeg elsker udsalg i H&M. Jeg tog derned i fredags og dette er hvad jeg kom hjem med:

2 styks strømpebukser
1 par fløjlsbukser
1 par jeans
2 basis trøjer/t-shirts
1 blomstret t-shirt

Hele herligheden kostede kun 184,-! Det er noget mit SU-budget kan forholde sig til :-P

torsdag den 22. januar 2009

Western Spaghetti

Mangler du inspiration til aftensmaden, kan denne video måske give dig et par tips!

Western Spaghetti by PES


Jeg synes videon er vildt fed. Den er lavet af PES der bla. også har lavet reklamefilm til Nike og Barcardi.

Ønsketænkning

Hvis der også var rabat med rabat på i webshoppen, snuppede jeg lige de her 6 ting til 305,-

Uh lala

Uhh - jeg må lige ned i den lokale H&M imorgen. Er der rabat med rabat på, behøver man ikke engang have dårlig samvittighed over et par køb :-P

onsdag den 21. januar 2009

Vild med origami

Da jeg var yngre, foldede jeg en del origami. Den svenske fotograf/kunstner Carl Kleiner har også gjort det i papirkunsten. Jeg kan virkelig godt lide hans billeder nedenfor. Der er noget eventyragtigt og mystisk over dem, der får mig til at tænke på en hel historie bag.





Vil også lige vise det her selvom det ikke er med origami. Her er rigtig flotte farver, stadig stemningen fra ovenover og så ligner skoven lidt den, jeg besøgte i min barndomstid. Og ligesom med de foldede papirer, tænker jeg om paraplyen, hvordan er den havnet der?


(Fotos www.carlkleiner.com)

"Smuk som et stjerneskud"


Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kan li´ Melodi Grand Prix, både det danske og det internationale. Har endda engang skrevet en opgave på handelsskolen om tysk MGP og i mine yngre dage været tilskuer ved børne-MGP med tilhørende VIP-billet ;-P Dog synes jeg de seneste år, at MGP overhovedet ikke har været så godt, som det var engang. Måske er det bare fordi jeg er blevet ældre og har fået en anderledes musiksmag men det kan da også være fordi standarden ikke har været ret høj, hvilket er min mistanke. Jeg har også været lidt træt af alle de semifinaler der skal til, før det rigtige show.


Men i år må jeg sige jeg glæder mig til det danske, der løber af stablen d.31 Januar. Her ser I deltagerne. Blandt dem er både Johnny Deluxe, Marie Carmen Koppel, Jimmy Jørgensen (ikke på billedet), Christina Undhjem (underligt nordmænd må deltage for DK) og Jeppe Laursen fra Junior Senior. Synes det tegner godt, og er især spændt på at høre sidstnævntes sang "Lucky Boy" der er produceret i samarbejde med Thomas Troelsen.


Derudover synes jeg også det er for sjovt, de har valgt Felix og Birthe Kjær til værter. Total look-a-likes! :-)

Hvad synes I om MGP??


(Foto www.dr.dk/melodigrandprix)

Øvban Outfitters

Nej nej, jeg havde lige lavet den perfekte "indkøbsseddel" på Urban Outfitters. Blev rigtig glad da jeg så de lillarøde skindstøvler var på tilbud i lige min størrelse til kun 160,- Jeg lavede som sagt denne liste, men ville lige tygge på, hvor mange af tingene jeg realistisk set havde råd til og tog derfor ud at handle. Men nu da jeg er tilbage er støvlerne allerede udsolgt - Øv! Så tøv ikke med at bestille, hvis I ser noget på udsalg der, I rigtig godt kan li´ folkens.

tirsdag den 20. januar 2009

Palietter please :/

Åh nej - palietjakken fra ebay er nu røget op på næsten 400,- incl. porto, tror ikke jeg kan følge med længere - snøft!

(Foto www.ebay.com)

Tilløk!

Synes det er super med en ny præsi til USA og vil gerne sige: Hurra Mr. President - Jeg ønsker dig held og lykke med at lede de forenede stater.

Yes We Can - Barack Obama Music Video

Hurwundeki

Asos fandt jeg idag dette mærke: Hurwundeki. Synes de har en del rigtig flotte kjoler, her er mine favoritter.



De viste modeller ovenfor koster mellem 454,- og 777,-

Skirt

Jeg har et stykke tid haft et godt øje til denne 50er-agtige nederdel fra H&M.
Og efter at have set hvor fin den er på UnderbaraClara, prøvede jeg den i butikken og måtte have den med hjem. Den er virkelig fin, jeg føler mig næsten som en oldschool pigespejder, når jeg har den på :-) Og så er der den bonusting, at den endda har lommer!



(Fotos www.hm.com og www.folkbladet.nu/?cat=89)

torsdag den 15. januar 2009

Tidsfordriv

Skulle også lige prøve det der polyvore :-P

(Foto www.polyvore.com)

onsdag den 14. januar 2009

Palietter please

Jeg kunne ikke dy mig idag, da jeg faldt over denne palietjakke på Ebay. Da den var lige min størrelse og i lilla nuancer, som jeg er glad for, blev jeg nødt til at byde på den. Den er indtil videre i en meget rimelig pris, auktionen varer godt nok en uges tid endnu, men jeg krydser fingre for den fine palietsag ikke kommer for højt op i pris og går til mig :-D

(Fotos www.ebay.com)

Tik tak



Fede ure fra London Design Museum´s Shop. De koster ca. 370,- og er rigtig sjove, syns jeg. Dog kunne de også være rigtig fine, hvis de fandtes i lidt mere vilde farver.

Toast a la Janne

Igår gav min veninde mig et tip tiil min aftensmad. Hun foreslog jeg i stedet for at putte toasten i toastjernet, i stedet duppede brødskiverne med olivenolie og så puttede toasten i ovnen ca. 10 min ved 200 grader. Uhmm virkelig lækkert og sprødt resultat!

tirsdag den 13. januar 2009

Second hand fashion is my passion #2

Her er en fin trøje jeg fandt i ferien i en butik kaldet genbrugsland. Trøjen har små pufærmer (som jeg er helt vild med for tiden) og er i lilla a la blomstermønstret stof. Den kan både bruges indeni bukser/nederdele (hvilket jeg har gjort indtil videre) og udenpå med et bælte.

Happy feet

Nu ved jeg godt vejret ikke lige indbyder til sandaler, men til når det engang bliver varmere i vejret, er der her 3 rigtig gode bud på, hvad jeg vil placere på mine fusser. Alle 3 par er fra Asos, det sidste par minder rigtig meget om mine de gamle gladiatorsandaler, som jeg desværre måtte sige farvel til.


(Fotos www.asos.com redigeret i Photoshop)

Divided

Her er hvad jeg ville købe fra den nye divided efterårs-kampagne, hvis jeg havde nogle monetos :-P

(Fotos www.hm.com redigeret i photoshop)

mandag den 12. januar 2009

Second hand fashion is my passion

I julen var jeg i nordjylland nogle uger. Hvad jeg jeg rigtig godt kan li´ ved den landsdel og de super fine genbrugsbutikker. I sidste uge fandt jeg det her tørklæde med i silkeagtig kvalitet og rosa nuancer til kun en flad femmer :-)

Nyt fra converse

Asos fandt jeg disse conversemodeller. De to nederste koster 402,- og er med pallietter - cool - men måske de vil være for festagtige til hverdag? Det øverste tofarvede par er rigtig fint syns jeg. De koster 357,- og fås i "light green/fluro pink". (fotos www.asos.com, redigeret i photoshop)

fredag den 9. januar 2009

Mere Gossip

Så kom der sgu lige en figurines-sang midt i afsnit 13 sæson 1 af Gossip Girl. Jeg synes altid det er sjovt at høre velkendt dansk musik i udenlandske serier og film. Her er den, jeg undskylder den kedelige video.

Figurines - The air we breath

torsdag den 8. januar 2009

Gossip Girl marathon

Så er jeg også faldet i Gossip-Girl-fælden. Har brugt de sidste par sygedage på serien, og må sige jeg kan lide den so far.

Noget der har slået mig i de seneste afsnit er Vanessas utroligt flotte hår. Ved godt hun har folk til at sætte det, men alligevel gad jeg godt mine krøller ville sidde ligeså fint, som hendes på billederne nedeunder. Har I nogle gode tips til hvordan man kan få sit hår som Vanessas, må I meget gerne dele ud af dem :->


onsdag den 7. januar 2009

Mere fra H&M

Hos nitrolicious faldt jeg også over de her to 50er/60er inspirerede bikinier fra H&M. Synes de er super fine, især den første med prikker. Dog er jeg igen i tvivl om, de vil klæde mig, når de kommer på, især trusserne. Men fine er de.


Snot it out

Jeg er som så mange andre her i Januar gået hen og blevet syg, med snot, løbeøje og hele moletjavsen, så der er masser af tid til at surfe på nettet.

nitrolicious blog fandt jeg product preview på H&M´s marts/april kollektion. Der var bla. denne sjove trøje med tropisk frugtmotiv. Jeg synes den har en spændende facon, men er lidt skeptisk overfor hvordan den vil sidde, når man får den på. Det kan komme an på en prøve.


Trøjen fik mig til at tænke på fyren nedenunder i en også meget farvestrålende mønstret trøje. Billedet er fra gademode, og jeg syns´ han ser så sød og også lidt fjollet/gøjleragtig ud (hvilket er en kompliment, når det kommer fra mig) :-P

(Fotos www.nitrolicious.com og http://www.gademode.dk/ )

tirsdag den 6. januar 2009

Et umage "par"

Jeg kan godt li´ Lykke Li og jeg kan rigtig godt li´ Bon Iver. Dog havde jeg aldrig forestillet mig, at skulle høre dem give et nummer sammen. Ikke desto mindre var sådan et nummer lige hvad jeg faldt over på youtube idag! Her kommer en anderledes og fin udgave af dance dance dance..

Lykke Li & Bon Iver doing 'Dance Dance Dance' in L.A

fredag den 2. januar 2009

Godt Nytår!!

Rigtig godt nytår til jer alle. Mit blev fejret i Århus med en veninde og to af hendes buddies. Min veninde og jeg havde en fest med at købe ind og gøre os klar sammen. En af aftenens helt klare favoritter var denne Asti fra Irma, til 60,- Kan varmt anbefales.