torsdag den 30. oktober 2008

Et lille kig

Nu da jeg efterhånden har boet i Haderslev nogle måneder, tænkte jeg, jeg lige ville vise lidt af, hvad jeg går og laver på den nye uddannelse. Jeg synes undervisningen hernede er spændende og varieret. Vi arbejder med et nyt emne hver uge og her kommer et par opgaver fra de to sidste uger,

Øverste billede er en plakat, lavet i undervisningen "visualisering". Den måtte kun laves i hånden, ordet træ skulle indgå og så måtte den kun være i sort/hvid og gråtoner, en rimelig svær opgave synes jeg.

De næste billeder er fra denne uges undervisning "layout". Vi fik billeder og tekst og skulle så opsætte to magasinopslag med overskrift, brødtekst, citater mm. hvordan vi synes det så fedest ud og passede bedst til teksten selvfølgelig.

tirsdag den 28. oktober 2008

Fløjser

Jeg synes det er rigtig fint med sløjfer i håret, på tasker, sko osv!
Her er et par eksempler fra Gademode og Facehunter.



I efterårsferien var jeg så heldig at finde en butterfly i en genbrugsbutik,
med spænder lige til at sætte i håret eller på trøjen.



(Billede www.facebook.com)

fredag den 24. oktober 2008

Parykforvirring

Er jeg den eneste der er forvirret over hvordan Andrea Elisabeth Rudolph efter at have set ud som på billedet nedenfor sidste fredag, idag fremtræder live på skærmen med helt langt hår igen!? vil gerne vide hvilke hårprodukter hun bruger..


(billede http://msndk.starlounge.com/index.cfm?objectid=36924&imagenr=3)

H&M Comme des Garçons

Så er Comme-des-Garçons-linien landet på HMs hjemmeside. Man kan dog først købe tøjet mm. fra d. 13 november.


Jeg har kigget på de forskellige stykker tøj og umiddelbart er der ikke så meget lige til min smag, da jeg syns det er lige lovligt sort det hele. Men synes det er et spændende samarbejde HM og designerne imellem. Jeg kan godt lide "slaskebuksestilen", dog er jeg lidt i tvilvl om hvorvidt den vil klæde mig :-) Jeg synes også det er fedt de har designet rimelig meget mandetøj, så der er lidt til alle. Skulle jeg vælge noget, vil det blive den blåprikkede cardigan til 198,-

onsdag den 22. oktober 2008

Ingen aldersbegrænsning

Sidder lige og ser aftenshowet, hvor brødreparret fra DRs søndagsserie Sommer er i. Det går så op for mig at storebror Adam (Mikael Birkkjær) er 50 år gammel! Hvis man kan se så godt ud som 50-årig, vil jeg ikke frygte mine 24 "somre" i næste uge :-P


(billede fra http://www.sondagsavisen.dk/1/0107260)

tirsdag den 21. oktober 2008

Viva la musica

Her er en sang der kører meget på min ipod for tiden, synes den er så cool. Introen og i det hele taget guitarspillet deri er super godt.

Grand Avenue - Bullet

mandag den 20. oktober 2008

Endnu et ønske

Jeg har fundet endnu et par ønsker til min liste. Barry M Nailpolish i Cobalt blue og Coral.


(Billeder asos.com)

Strik i lange baner

Jeg kan godt lide at gå i kjole både til hverdag og fest. Denne strikkjole synes jeg vil være rigtig fin til efteråret med et par tykke strømpebukser, strikhue som på billedet og benvarmere til. Den er fra Ichi og fås på Asos til 361,-

søndag den 19. oktober 2008

Dansk kappe

Copenhagenstreetstyle faldt jeg idag over denne fine kappe. Jeg troede pigen havde været heldig at finde den i en genbrugsbutik, men så var det jeg tilfældigt fandt den på Sally-b. Den er af mærket DANSK of Denmark og endda på tilbud til 479,69 sat ned fra 1599,-. Tror den vil være rigtig god her til efteråret.


FANTAsifuldt redesign


Fanta har fået nyt design, ovenfor ses de nogenlunde før og efter billeder. Redesignet er udført at det amerikanske firma office.

Jeg kunne bedre lide den gamle skrift til fanta som ovenover, den nye virker lidt for "useriøs", men ellers synes jeg det nye design er rigtig fint med dynamiske former, friske farver og mønstre. De er så dekorative, man kunne forestille sig at bruge dem til pynt efter "udtømning" :-> Hvad synes du??


(Billeder fra http://underconsideration.com/brandnew/archives/fantastic.php)

Mønstermix

For en uges tid siden kiggede jeg i klædeskabet og tænkte om jeg ikke skulle prøve at bruge min flere-år-gamle-etnisk-mønstrede-ebay-nederdel som kjole. Jeg synes selv den så fin ud med smalt læderbælte og sort cardigan som på billedet. Idag da jeg surfer lidt, kommer jeg forbi The Sartorialist hvor en pige har brugt en meget lignende nederdel som top. Et lidt kortere og løst look, men også rigtig fint.


(Billeder thesartorialist.blogspot.com og eget foto)

mandag den 6. oktober 2008

Nyeste køb

Da jeg har måttet opgive min karriere indenfor pølsebranchen i Aalborg til fordel for studie i Haderslev, er der ikke så mange penge til shopping for tiden. Jeg har dog købt disse lyse højtaljede jeans fra Cheap Monday på Trendsales til en rimelig billig penge, så nu håber jeg de snart ankommer med posten og ikke mindst at de passer!

lørdag den 4. oktober 2008

Cardigan-igen

Jeg holdt mig et "How I Met Your Mother-marathon" igår aftes, og bed mærke i denne fine cardigan "Stella" havde på. Synes farvekombinationen, det løse stof og de 3/4 lange ærmer er et fedt mix. Så har I set en lignende, må I lige sige til :-)