lørdag den 27. september 2008

I wish

Min fødselsdag kommer tættere på, så derfor er jeg igang med at se på hvad jeg ønsker mig :-P Her er hvad jeg indtil videre har på min liste.(Body butter kokos, Lykke Li cd, Bop It, Choir of young believers cd, Moschino Hippy Fizz, Måske ku´ vi dvd, Harlequin tights, Alter Me cd.)

søndag den 21. september 2008

Sorry you didn´t win

Har gennem de sidste par dage på Ebay budt på disse fine efterårssko. Synes farven er flot og så var de for en gang skyld lige min størrelse, men jeg blev desværre overbudt for mange gange til min pengepung ku´ følge med. Så der er ikke andet for end at lede videre..

tirsdag den 16. september 2008

Prom dress

Super chic prom dress "just arrived" på Asos til 570,-. Den har høj talje, sorte blonder, smalt lakbælte med lille sløjfe, fine flæser, kort sagt alt hvad man kan ønske sig i en kjole :-)


Efterårssæt

Faldt idag først det øverste fine outfit fra Amsterdams svarGademode og tænkte om jeg ikke havde noget lignende liggende, da jeg synes den lyse cardigan er rigtig sød indenunder den løvegule luftige nederdel.
Senere så jeg bloggerinden fra
Fruchtzwergisland havde valgt at ligge et meget lignende outfit ud, rigtig fin stil syns jeg. Desværre har jeg ikke en nederdel der ku´ minde om dem på billederne, men syns´ jeg har set en lignende i H&M til omkring de 80 kr. så må lige tjekke det ud.

(Foto www.damstyle.blogspot.com og www.fruchtzwergisland.blogspot.com)

mandag den 15. september 2008

Krøller eller ej...

Jeg er ved at løbe tør for mine hårprodukter. På Strawberrynet plejer jeg at købe conditioner, shampoo og cremehalløj til mine krøller i Kérastases orange serie. Serien er nu er tilsyneladende lavet om til noget oliebaseret, hvilket jeg er lidt skeptisk overfor. Jeg bestilte derfor kun cremen i ny version og prøvede en shampoo der skulle give fugt til håret fra Bed Head.

Det gode ved strawberrynet er de har gratis fragt, giver loyalitetsrabat efter hvor mange gange du har handlet der, samt at de refunderer evt. told der skulle komme på din pakke.
Har nogen erfaringer med disse produkter eller kan anbefale andre produkter til krøllet til tider tørt hår, må I meget gerne dele det med mig :-) (Fotos fra www.strawberrynet.com redigeret i Photoshop)

søndag den 14. september 2008

Mangolicious

Jeg var lige en tur inde på Mangos netshop, hvor jeg fandt disse fine ting. Synes mixet mellem lilla/rosa og grå heels ser rigtig godt ud.

torsdag den 11. september 2008

Hunting

Idag har jeg været på jagt efter en cardigan nede i byen. Havde spottet 2 fine i butiksruderne i henholdsvis H&M og Vero Moda, men de passede alligevel ikke helt i størrelse eller facon , så jagten må fortsætte lidt tid endnu.
Her er et udvalg af sådan nogle jeg leder efter, igen fra hm.com hvor jeg har snuset rundt idag.

Going out

Fandt denne fine gå-i-byen-taske på hm.com. Kan godt li´ Mini Mouse looket og så er den også til at betale :-)

onsdag den 10. september 2008

Schlagerhits

Da jeg er kommet tættere på Tyskland end nogensinde før, synes jeg det vil være på sin plads at blogge denne Lied :-) Jeg dedikerer den til min søster, der er taget på musik- og drama-efterskole helt alene, en rigtig sej pige!

Die Prinzen - Gaby und Klaus

tirsdag den 9. september 2008

Anbefaling



For nylig købte jeg tre mindre body-butter-bøtter, hvoraf den ene var kokos. Kokos blev straks min favorit, da den dufter super godt og man ikke behøver bruge særligt meget af den, for at få huden fin og blød. Absolut anbefalelsesværdig.

Back in business

Så har jeg for alvor bosat mig i Haderslev og er startet på Skolen for Visuel Kommunikation. Alt er endnu meget nyt, men jeg håber jeg blir´ rigtig glad for dette "nye kapitel" i mit liv :-)

Jeg har været uden net i noget tid, men har nu både net og en nyerhvervet Mac, så sidder i øjebliket og forsøger at blive gode venner/fortrolig med den.

Haderslev er ikke ligefrem et modemekka, men en H&M er her dog. Håber denne fine t-shirt med grafisk print til 129,- kommer i den lokale butik.