onsdag den 27. august 2008

Prikken over i´et

Asos har for tiden en del fine hatte designet af Helene Berman. De er friske og kan pifte ethvert halvkedeligt efterårsoutfit op! Hattene kan ses og købes her.




(Billeder fra Asos)

Nordjysk idyl

Jeg er lige hjemvendt fra en miniferie med min mor og moster. Vi boede i en bekendts sommerhus nær en lille by kaldet Thorup Strand. Stedet er utroligt flot og kan stærkt anbefales, hvis man er ude efter total afslapning. Her er et par feriefotos af en maler ved stranden og af blåbær som jeg plukkede til morgenmad :->

lørdag den 23. august 2008

Ser min røv stor ud i de her bukser?

Vil du gerne høre andres mening om dine outfits eller mangler du ideer til garderoben, så er siden Fashhh måske noget for dig. Her kan alle der opretter en konto oploade billeder, og få sin stil vurderet på en skala fra fra eeew til great :-> Men man kan også bare bladre igennem de forskellige outfits og blive inspireret. Alle kan være med, men jeg har bemærket siden er meget populær blandt nordmændene. På siden er også en blog med nyheder fra modeverdenen samt interviews med nogle af sidens populære brugere.

Her faldt jeg for pigens fantasifulde og humoristiske påklædning
Og her er jeg helt vild med den smarte og gennemførte stil i lidt sarte varme nuancer.


(Billeder fra http://www.fashhh.com/)

The Sweetest Music

De fleste husker nok The Cranberries fra deres 90er hits Zombie og Ode to my family, der begge har et melankolsk udtryk. For nylig stiftede jeg bekendtskab med bandets nummer The Sweetest Thing, der hører til i den lettere og mere festlige genre. Jeg synes det er en rigtig god melodi, og er vild med måden hvorpå forsangeren siger "the sunshine, the moonlajt of maj lejf" :-)

The Cranberries - The Sweeest Thing

(Det her var desværre den eneste youtube vidoe jeg kunne finde med sangen)

Hip Hurra!

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men den lille havfrue, der har været så grueligt meget igennem, fylder faktisk 95 år idag. Hun holder sig godt må man sige, det kunne være spændende at kende hemmeligheden bag dette unge ydre. Dog ser hun altid noget trist ud, så måske det alligevel er bedre at være den foruden.. Et stort TILLYKKE skal det ihvertfald lyde herfra.

Skulle man være i Kbh. idag, kan man ifølge AOK gå en tur ned til fødselaren og opleve følgende:

Kl. 13.00: H.C. Andersen-oplæsning og brass band-underholdning
Kl. 13.28:En båd fuld af ungmøer sejler ind i fødselsdagsarenaen, og sender balloner til vejrs fra vandet, mens brass bandet spiller congratulations til ære for den aldrende frøken.
Kl. 13.31: De vandglade nymfer hopper i den kolde havn og opfører "95-øvelsen" mens der hujes og klapppes fra kajen.
Kl. 13.40: Arrangementet slutter officielt. De, der har udnyttet Copenhagen Cookings tilbud om køb af picnic-kurv over billetnet, kan hente deres kurve i Carslbergstanden, der desuden deler smagsprøver ud til de fremmødte.


(Billede fra http://www.panoramio.com/photos/original/112708.jpg redigeret i Photoshop)

fredag den 22. august 2008

Bananbukser

På Costumes hjemmeside er der vist 10 styks bananbukser, jeg synes de er rigtig fine med deres anderledes facon og så er navnet jo fint i sig selv :-)

(billeder fra www.costume.dk)

tirsdag den 12. august 2008

Anholt über alles

Her kommer lige et stemningsbillede fra min og mine veninders ferie på Anholt. Det var en super tur, med masser af hygge, BliGlad koncerter, extreme camping i voldsomt vejr, dåseøl, papvin, gåture, smuk natur og meget mere. Øen kan varmt anbefales, vi har planlagt at tage afsted igen til næste sommer.

(Venindes foto)

Find mit look

Forever21 under `Find my look´ kan du se hvilken modetype du er og shoppe derefter. Jeg bryder mig ikke helt om at blive sat i bås :> men fandt ud af, jeg er en blanding af følgende: upper eastside, preppy chic, urban chic og traveling in style - syns det lyder lidt fancy - her er det blandede outfit, der er mit look.

mandag den 11. august 2008

Hjem kære hjem

I weekenden var jeg i Haderslev for at rydde op og indrette min nye hybel. Jeg fik hjælp af familie og venner, hvilket jeg er meget glad for, da jeg slet ikke kan alt det der med boremaskine, ledninger, rawplugs osv. :-D
Men vi fik lejligheden sat meget fint i stand, så nu glæder jeg mig helt til at flytte rigtigt ind om et par uger. Nedenunder ses en del af hyggehjørnet.
Jeg mangler stadig lidt ting til boligen. Jeg har surfet på nettet og fundet denne virkelig fine side med genbrugsting - MosterAnne - til priser jeg kan være med på. Jeg fandt en del af det jeg manglede, blandt andet et fint retro salatbestik, så nu blir´ det spændende at få det med posten :P Her er et par eksempler fra MosterAnnes sortiment:

fredag den 1. august 2008

H&M update

Cardiganen er allerede oppe på hjemmesiden. Den har fine hjerteknapper og fås til 179,- Der er også kommet en del andre fine ting som denne højtaljede nederdel i imiteret skind til kun 79.95 eller toppen med festlig kalvekrøs til 179,-

Nyt fra H&M

På modebloggen Nitrolicious kan man få et smugkig på H&Ms efterårskollektion. Jeg faldt straks for den strikkede cardigan til venstre. Synes mønsteret spiller rigtig godt sammen med de friske farver.

Agurketid

Grundet hektisk flytteræs har jeg forsømt bloggen, men her kommer lige et indlæg eller to inden jeg med mine veninder drager mod Anholt for at slappe heeelt af - glæder mig.

Asos fandt jeg denne sommerlige blomsterkjole. Det fine er, at de ikke kun viser kjolen, men som inspiration viser et helt outfit med baskerhue, store armbånd, fine sko og farvestrålende ankelsokker.