mandag den 21. juli 2008

Nyt fra H&M

Da jeg kom hjem fra job, lå der et nyt H&M-katalog i postkassen. Og se lige nogle fine sko de har i satin og lak.

God Nat

I genbrugsbutikken nær mit arbejde, fandt jeg endelig en lampeskærm til den fine lampe min søster gav mig til jul. Den gamle sjove skærm kostede mig kun 10 kr. og så giver den et rigtig hyggeligt lys. God Nat!

torsdag den 17. juli 2008

Gummirøjsere

Med det sommervejr vi har for tiden og de kommende festivaler, er et par fine gummistøvler vist helt på sin plads. Her er lidt inspiration.


Find sommerens udendørs koncerter og festivaler her: Festivalzonen

Flytningen står for døren

Jeg skal igang med at pakke alt mit habengut sammen, for i næste måned at drage mod Haderslev, hvor jeg skal studere visuel kommunikation. Jeg har fundet mig en lejlighed, der er mindre end min nuværende, derfor må jeg sortere i mine ting og se hvordan jeg kan få den indrettet så hyggeligt og funktionelt som muligt. Til hjælp og inspiration vil jeg låne bogen "Christiania" om spændende og anderledes indretning i fristadens huse, samt købe det næste nummer af Boligliv, hvor der er en artikel om ideer til indretning når pladsen er trang.
(billeder fra http://www.odsgardnetbutik.dk/ og http://www.boligliv.dk/)

lørdag den 12. juli 2008

Du burde købe dig en "tyrolerhat"

Facehunter er tendensen klar; maskuline hatte til kvinder er et af sommerens musthaves. Jeg synes selv de er virkelig fine, især hatten nederst til højre. Der har været en lignende i den lokale H&M, men jeg fik den desværre ikke købt.


fredag den 11. juli 2008

Nederdele fra en svunden tid

Ebay fandt jeg dette flotte katalog fra 1957. Det er lige sådan nogle fine nederdele, som dem nederst på siden, jeg er på udkig efter.

Her er en blomstret 50´er inspireret højtaljet nederdel fra Asos til ca. 570 kr.
Her er en lidt kortere nederdel i samme stil fra Urban Outfitters til ca. 380 kr.

torsdag den 10. juli 2008

Genbrugsguld # 3

Jeg er på ferie hos familien og har igen været på genbrugsjagt. Denne gang fik jeg fingre i en rød oversize cardigan plus en prikket nederdel med to lag, som jeg vil bruge til sommerkjole :-) Tilsammen kostede det mig 80kr.


onsdag den 9. juli 2008

Sommerbal i blomsterland

Jeg gad godt have en sommerkjole med stort blomsterprint i 50´er stil, ligesom kjolen her. Den er fra forever21 og koster ca. 135kr.
Bloggerinden Clara finder altid de fineste ting på loppemarkeder. Her er hun også faldet over en 50´er inspireret blomsterkjole, gid jeg var ligeså heldig ;-)

søndag den 6. juli 2008

Laksesalat a la laurus

Her den anden dag havde jeg besøg af min lillesøster, der havde fået madpenge med :-) (da jeg er helt flad for tiden)

Vi lavede en meget lækker aftensmad bestående af salat med varmrøget laks, dild-dressing og gourmetstykker.

Til retten skal du bruge:
2 pakker varmrøget laks
1 bakke blandet salat
1/2 løg
3 tomater
1/5 agurk
1 avocado
1 lille bæger creme fraiche
1 lime
1 potte dild
salt og peber
2 gourmetstykker fra bageren i Føtex
Klargør grøntsager, skær laksen i mindre stykker og bland. Bland ligeledes creme fraiche med limesaft, hakket dild og krydderier.
Serveres med smurte gourmetstykker - uhmm

fredag den 4. juli 2008

Beat me up!

Uhh, jeg vil gerne til beatday om lørdagen. Synes programmet er fuldstændig spækket med fede bands! Mercury Revguillemots kender jeg ikke, og Sigur Rós har jeg kun hørt lidt om, men de andre 6 navne er lige min smag, især Kissaway Trail :-D så håber lidt på, jeg kan få nogen lokket med.

Lørdagens program:
SIGUR RÓS
MERCURY REVGUILLEMOTS
VETO
THE WILLIAM BLAKES
DÚNÉ
FIGURINES
BLUE FOUNDATION
KISSAWAY TRAIL