søndag den 30. marts 2008

Spil mig et stykke



Fede accesories fundet forskellige steder på nettet, mine favoritter er skuldertasken og armbåndet.

Sommertid = flower power


(Blandet godt fra forever21.com, topshop.com og asos.com)

lørdag den 29. marts 2008

På vejen igen...

Nu har jeg ikke kørekort, men når jeg engang får det, skal min første bil helt sikker være en kabinescooter - aldrig har jeg set et sejere køretøj!



All Stars

Er jeg den eneste der synes, det var helt genialt i X-factor igår, da de gamle kendinge kom på scenen?

fredag den 28. marts 2008

Rum til læsestof













Et nyt magasin, RUM, er på gaden med indretning, tendenser og shopping, gad vide om det er godt? Syns der er en del rimelig ens boligmagasiner på markedet, men har smukkigget lidt og syns det her ser okay ud. Denne måned tror jeg nu, jeg vil købe mig Eurowoman - favoritten.

Brush me up

Apropos Adobe-programmer, så har jeg fundet en side med fede brushes til Photoshop: http://brushes.500ml.org/

Merry Christmas

Som sagt er jeg for tiden igang med en 3D-eksamen, som ikke liige er noget for mig :-/ jeg savner de gode gamle Adobe-programmer vi plejer at arbejde i. Her er noget jeg tidligere har puslet med i favoritprogrammerne - glæder mig til at blive forenet med dem igen :ø)






Shoe boot

Oktober sidste år, udnævnte the guardian shoe-boots til sæsonens "it" accessory. Jeg synes de er lidt vilde men samtidig også ret fede. Mon ikke vi kommer til at se mere til dem i butikkerne?








Sådan definerer the guardian shoe boots: it must end well below ankle-sock level, the top must be higher at the back than the front and it should trace a line under the anklebone. The heel should be as high as you can manage. These shoes mean business. Under trousers, the shoe-boot gives you all the benefits of a heeled boot without the drawbacks. You'll be taller but have no bulge in the shin area.

torsdag den 27. marts 2008

Vild med dans

Den her seje dansestil kaldet tecktonik er jeg altså imponeret over! Det ser ud som om danserne er helt ude af kontrol, men alligevel har fuldstændig styr på hvad de laver - helt anderledes og cool.



onsdag den 26. marts 2008

Motivationsfaktor

Jeg tror nok liige det her outfit fra U.O. kunne få mig til at træne lidt hårdere til aerobic!!




Kærlighed ved første blik?

Kender du det man får øjenkontakt med en person, smiler til hinanden, går hver til sit, men efterfølgende får en snigende ærgerlig følelse af at denne person måske kunne have været manden/kvinden i dit liv? Løsningen på problemet finder du på www.spottingyou.dk Der findes alle mulige beskrivelser af folks tilfældige men måske skæbnesbestemmende møder. Gå derind og se om buschaufføren fra igår måske også går og tænker på dig!!

This is not an end

Rigtig sød musikvideo - Rigtig sød sang.....

tirsdag den 25. marts 2008

C mig på TV

Er jeg den eneste der var helt vild med første sæson af Big Brother? Intet realityprogram har sidenhen kunnet nå BB til sokkeholderne :ø) Blev rigtig glad da jeg fandt det her klip!

Hvem husker ikke Jills forelskelse i Christian, John der valgte at forlade huset, da han havde været lidt for vild overfor Anja, Megamanden Eddie, Beboernes flugt fra huset og alt det andet spas?
BB var det helt store blandt mine veninder og jeg på efterskolen, tror endda vi (eller bare mig måske:) kunne den her sang udenad.. he he

Forandring fryder?

Går du og overvejer en ny hårstil, men er lidt nervøs for resultatet? Så gå ind på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/. Her kan du prøve "kendisfrisurer" af og finde den helt rigtige til netop dig!





Giv mig styrke



Fra nu af og lidt mere end en uge frem, står den på specialeeksamen i 3D-programmet Maya. Det skal siges at jeg aldrig er blevet vild med eller særlig god til specialet, derfor glæder jeg mig til at få det afsluttet og håber på et anstændigt resultat.. jeg har dog bestemt mig for at være positiv omkring det og bla. give mig selv godbidder undervejs for at forbedre og effektivisere arbejdsprocessen :ø)





(eksempler hentet fra nettet)

mandag den 24. marts 2008

Kiosklingo


I den lokale kiosk her i weekenden, hørte jeg, i et mindre skænderi mellem to berusede mænd, ordet numbnut blive udvekslet. Det fangede straks min interesse, da jeg mest af alt syntes det lød som en snacknyhed fra Kims. Jeg har surfet lidt og her fundet definitionen på en ægte numbnut:

Numbnut
A dumbass. A person of questionable intelligence, usually a male for obvious reasons. If reason is not obvious, perhaps you are a numbnut.

fredag den 21. marts 2008

Overspringshandlinger er kommet for at blive

Grunden til jeg har blogget en del de seneste par dage, er til dels at jeg burde gå igang med vores kommende 3D-eksamen. Den starter officielt først efter påske, men min fornemmelse er at mange er kommet godt igang og bruger ferien konstruktivt.. puhaa jeg kan bare ikke liiige tage mig sammen, så jeg finder på mange forskellige ting i stedet.
Jeg har dog fået slået hul på bylden og skrevet meget lidt og det er min mening at læse i toget på vejen hjem til Aalborg, så mon ikke det går alt sammen alligevel? :>

Vintertid

I stil med sneen der kraftigt falder udenfor vinduerne her i Hjørring hvor jeg er på besøg, har jeg vundet det her fede hvide ur på en auktion på ebay.com.

Sko med sko på

Flere fine sko! her fra faith.co.uk


torsdag den 20. marts 2008

Mere Urban Outfitters

Udover rigtig meget fedt tøj, har Urban Outfitters også meget fine og anderledes ting til hjemmet. Jeg fik øjnene op for butikken på en studietur til N.Y. og er nu helt vild med den. Desværre kan man ikke bestille fra deres amerikanske hjemmeside, som har flere ting og er betydelig billigere end den engelske og butikken i Kbh.






Et festligt indslag

Her er den perfekte icebreaker til din fest: Krus med forskellige indbyggede næser! Dette hit indenfor plastikservice har jeg set på en af mine yndlingssider www.urbanoutfitters.com




Musisk forkælelse

En ny duo med en meget lovende fremtid er født!
Se og hør dem på youtube hvor du finder 36 andre vilde hits.

Footwear



Jeg (synes selv jeg) mangler et par gå-i-byen-sko da jeg har smadret mit favoritpar. Jeg har kigget mange steder efter nogle nye, men de skal være billige, rigtig fine og passe perfekt, så det er ikke lige lykkedes mig at finde nogen endnu :-) vil gerne have et par stiletter, men det ender nok med flats, da jeg er mest sikker på fødderne i dem.. Her er nogle fine sko fra asos.com




Nyt fra godtekassen

Her ses nogle spændende farverige nyheder fra H&M jeg faldt over på nettet.
De fire øverste kommer snart i handlen. Den lilla bikini minder meget om en jeg lige har købt i Århus.

De to nederste er fra Marimekkos samarbejde med H&M, som man kan se på de storspraglede mønstre.